PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Zprávy

Známe desítku finalistek soutěže Dívka roku 2017, představily se na tiskové konferenci v Praze

21.04.2017
Rok uběhl jako voda a my máme kompletní TOP 10, kterou jsme přestavili na tiskové konferenci k 28. ročníku celostátní soutěže Dívka roku 2017 v Cafe-baru Follow me, která je pro dívky ve věku 13 - 15 let. Dívka roku je coby "odrazový" můstek ke splnění snu, ať už v oblasti modelingu, herectví a showbyznysu celkově, získají nové zkušenosti či jim uspění v soutěži zvedne "zdravé" sebevědomí.
Ilustrační snímek | Foto: divkaroku.cz
Dívky prošly základními koly, která se konala v různých městech po celé ČR, po té soutěžili o postup v castingu Čech a Moravy, ze kterého se probojovaly až do semifinále, které se konalo v Praze a Brně. 
Bylo velmi těžké vybrat ty NEJ, jelikož dívky v tomto věku jsou velmi talentované, charismatické a krásné.

Patronka soutěže Gabriela Lašková odtajnila korunku pro Dívku roku 2017 společně s Olinou Kopalovou z firmy Šenýr Bijoux.
"Jak korunku nejlépe popsat? Sluneční paprsky září z nebe a poté splynou s vodní hladinou," naznačila Olga Kopalová Rynešová, majitelka firmy ŠENÝR Bijoux. Korunka, která váží 300 g a tvoří ji české broušené křišťály, evokuje něžnou představu životadárných slunečních paprsků a průzračné vody. "Slečny, které se klání Dívka roku zúčastní, září mládím, krásou a inteligencí. To přesně koresponduje s korunkou. Sluneční paprsky, jež jsou nositeli krásy a čistoty, se snoubí s inteligencí, ladností a citlivostí vody. A tak by to mělo být i s vítězkou soutěže," doplnila Kopalová Rynešová.

Dvacet devět špiček v nepravidelném designu pak znázorňuje rozmanitost a krásu paprsků. Korunka má stříbrnou povrchovou úpravu a několik dní se postupně rodila pod rukama vzorkařky Martiny Zajíčkové. "Jako vždy je korunka zakončena exkluzivním patentem naší firmy - a sice zámečkem pro úpravu velikosti obvodu korunky, aby skvěle seděla," upřesnila majitelka firmy ŠENÝR Bijoux.
Komerční hodnota korunky není přesně vyčíslena, ale vzhledem k preciznosti zpracování a originalitě návrhu může činit až sto tisíc korun.
Finalistky představil ostřílený moderátor Pavel Cejnar, který bude i na finále, coby "pravěčí muž", jelikož se slavnostní večer ponese v tématu "Pravěk". 

Dívka roku šestým rokem podporuje Nadační fond Krtek, dětskou onkologii v Brně, kam poputuje výtěžek z celé akce na projekt domácí péče. I letos nebude novinkou, že finálový večer navštíví děti, kterým chce Spolek Dívka splnit přání formou splněného setkat se se známými osobnostmi, nakouknout do zákulisí a nejdůležitější část, setkat se s finalistkami soutěže, které jsou v jejich věku. Držíme pěsti, a věříme, že se na finále potkáme a budeme moci dívkám, které jsou ve věku našich soutěžících říci, že jsou to velké bojovnice. Tímto si finalistky uvědomují, jak je důležité být zdraví.

Na tiskové konferenci zazpívala zpěvačka a herečka Eva Burešová a hlavní představitel Ferdy Mravence ve stejnojmenném muzikálu Vojtěch Drahokoupil. Pozdravit přišli také Genny Ciatti a Petr Kutheil.

Celostátní finále soutěže Dívka roku 2017 se koná 14. Května, od 17 hodin v Divadle Komedie v Praze. Těšíme se na vás, vstupenku v prodeji od 22. 4. 2017 na stránkách divadla. Zakoupením vstupenky přispějete dobré věci.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Zprávy

Letecká společnost Korean Air oslavila 15 let od zahájení pravidelné linky mezi Prahou a Soulem

Jedna z nejstarších a nejdůležitějších dálkových linek na Letišti Václava Havla Praha včera oslavila dvacetileté jubileum. Mezi lety 2004 a 2024 využilo spojení mezi Prahou a Soulem přes 1,5 milionů cestujících. Korean Air na linku nově nasazuje ...

Úřad vlády se tradičně zapojí do festivalu Open House

Do jubilejního 10. ročníku festivalu pražské architektury Open House se Úřad vlády ČR zapojí otevřením Hrzánského paláce v sobotu 18. května a v neděl ...

AOPK: Letos probíhá už podesáté pálavské borytobraní

Dlouhodobé úsilí ochranářů a stovek dobrovolníků již přináší výsledek v podobě výrazného potlačení invaze borytu barvířského na Děvíně. ...

Česká pošta prodej budovy v Jindřišské ulici zrušila, zájemce nenašla

Praha - V úterý 14. května byl termín pro registraci zájemců o koupi areálu na rohu pražských ulic Jindřišská a Politických vězňů. Případní kupci měli ...

Správa železnic vybere projektanta tříkolejného mostu na Výtoni

Budování moderní železnice na území metropole pokračuje, Správa železnic hledá projektanta stavby nového tříkolejného mostu na Výtoni. Jedná se o dalš ...





Neděle 19.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes