PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Nejlepší výherní automaty v Praze: oblíbené výherní automaty mezi Čechy

24.08.2023
Automaty pro sázení skutečných peněz jsou dospělým Čechům k dispozici v reálných i virtuálních kasinech. Výhodnější je hraní na hazardních stránkách, které poskytují free spiny za registraci a další příjemné bonusy. Naštěstí jsou k dispozici tisíce zajímavých výherních automatů. Abyste se ve výběru nezmýlili, vyplatí se zjistit, které výherní automaty jsou mezi Čechy nejoblíbenější a přinášejí maximální zisk.
Ilustrační snímek | Foto: pexels.com, Pavel Danilyuk

Nejlepší poskytovatelé výherních automatů


Online kasino obvykle nevyrábí automaty samo. Na své webové stránky umisťuje pouze hotové produkty, přijímá na ně peněžní sázky a zavazuje se vyplácet výhry. Na světě existuje několik desítek vývojářů. Jsou mezi nimi jak nováčci, tak skuteční dinosauři. Tyto společnosti jsou označovány za nejlepší světové poskytovatele:
- Microgaming,
- SG Digital,
- Playtech,
- Novomatic,
- Relax Gaming,
- Greentube,
- Pragmatic Play,
- Spinomenal,
- Oryx Gaming,
- KA Gaming,

Své produkty samozřejmě nabízejí i populární pražské online platformy. Titul nejlepších si vysloužily díky neustálému výzkumu nových trendů, které ovlivňují online hazardní hry po celém světě, v tomto případě i v České republice. Nakonec se tak dostáváme ke kvalitnímu produktu. Tyto automaty se vyznačují stabilním provozem. Tohoto výsledku je dosaženo díky použití licencovaných a certifikovaných generátorů náhodných čísel.

Poskytovatelé věnují velkou pozornost bezpečnosti: nikdo nemůže zasahovat do práce automatů a upravovat je ve svůj prospěch. Díky tomu je možné používat výherní automaty v licencovaných kasinech.

Oblíbená témata výherních automatů


Vývojáři her pro online kasina dokonale chápou, jak pohodlné by měly být pro hráče. Proto studia neustále vytvářejí novou zábavu na různá témata. Podívejme se na statistiky nejoblíbenějších designových témat na světě. Na vrchol patří např:
- Zvířata,
- Klasické výherní automaty,
- Ovoce a zelenina,
- Zlato,
- Dobrodružství,
- Asijské hry,
- Příroda,
- Mimozemské civilizace,
- Štěstí,
- Fantasy,
- Dobrodružství,
- Mysticismus,
- Poklady,
- Čína,
- Luxe Lifestyle.

Češi si nejčastěji vybírají tato témata pro sázení v demo režimu nebo se skutečnými penězi. Příjemný design vám umožní se pro hru ještě více nadchnout. A další mechaniky zvyšují šance na získání velké výhry.

Nejoblíbenější hrací automaty


Říci jednoznačně, že mezi výherními automaty jsou mezi Čechy jasní favorité, nelze. Jejich obliba závisí na různých faktorech od ročního období až po společenské události a vydání novinek. Odborníci vyzdvihují např:
- Megabucks od IGT,
- Gonzo's Quest od společnosti NetEnt,
- Kolo štěstí od IGT,
- Age of the Gods od společnosti Playtech,
- Mega Fortune od NetEnt,
- Mega Moolah od Microgaming,
- Starburst od NetEnt,
- Cleopatra od IGT,
- Book of Ra od Novomatic,
- Immortal Romance od Microgaming.

Tyto výherní automaty jsou záměrně uvedeny jako seznam bez pořadí, protože v různých obdobích mění místa nebo ustupují novinkám a sezónní zábavě.
Výběr preferované hry není ovlivněn pouze tématem designu. Hráči se dívají i na další vlastnosti automatů.

RTP


Jedná se o podíl pravděpodobné návratnosti investovaných prostředků pro hráče. Vyjadřuje se v procentech. Nejlepší kasina, online platformy a herny v Praze dávají přednost automatům s ukazatelem vyšším než 95 %. Cokoli pod tímto číslem je považováno za nepoctivé.
Hráči si naopak více oblíbili výherní automaty s ukazatelem 97 % a více. To zaručuje, že pravděpodobnost výhry nebo výhry zpět je dostatečně vysoká. Proto je u takových automatů větší pravděpodobnost, že lidé dosáhnou skutečného zisku.

Volatilita


Tato hodnota je zodpovědná za pravděpodobnost vypadnutí výherní kombinace na bubnech při dalším roztočení. Nízká volatilita (rozptyl, riziko) znamená, že výhry vypadávají často, ale jejich výše není velká. Tento přístup upřednostňují začátečníci.

Vysoký rozptyl zároveň říká, že několik roztočení za sebou nemusí být výhry vůbec, ale další roztočení přinese velkou částku. Ta pokryje náklady a přinese zisk. Tento přístup upřednostňují spíše lidé s dobrým rozpočtem na hru. V opačném případě můžete utratit velkou částku, ale nikdy se nedočkáte právě oné výhry.

Další bonusy


Dalším důležitým aspektem při výběru hry pro sázení skutečných peněz jsou bonusy. Ve výherních automatech je spousta dodatečných mechanik, které zvyšují šance na získání zisku. Patří mezi ně speciální symboly, násobiče, funkce laviny, respiny, extra kola atd.

Čím více takových bonusů, tím větší šance na výhru. Zároveň platí, že ne všichni hráči mají rádi takto bohaté výherní automaty. Proto jsou dnes mezi Čechy velmi oblíbené také klasické výherní automaty s 1-3 výherními řadami a bez bonusů, případně s několika speciálními symboly.

Tipy pro výběr nejlepších výherních automatů


Chcete-li vydělávat na automatech, musíte si vybrat ty správné automaty. K tomu existuje několik jednoduchých tipů:
- Hrajte na důvěryhodných stránkách s licencí.
- Vybírejte si automaty od renomovaných poskytovatelů.
- Sledujte tiket výherců na stránkách online kasina.
- Zaměřte se na vrcholy na stránkách provozovatelů hazardních her.
- Čtěte recenze a komunikujte s ostatními hráči na fórech, sociálních sítích.
- Čtěte recenze na profilových stránkách. Například GamblingSites.com poskytuje recenze kasin, různé novinky, včetně novinek o hracích automatech.

Ale nejdůležitější věc ve hře v online kasinech - nezapomeňte, že se jedná o zábavu, nikoliv o práci. Peníze na takových stránkách slouží ke zvýšení úrovně vzrušení, nikoli jako investice do podnikání. Pochopení této vlastnosti pomůže neutrácet za hru více, než si hráč může dovolit. A tisíce dobrých hracích automatů pomohou příjemně strávit volný čas v každé volné minutě.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Zdroj: Z. Wójcik
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Čtvrtek 2.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes