PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Pět nejluxusnějších pražských hotelů

22.03.2023
Objevte svět elegance, pohodlí a prvotřídního servisu, který nabízejí námi vybrané pětihvězdičkové pražské hotely. Představíme vám pět nejexkluzivnějších hotelů v Praze, kde si můžete užít neopakovatelný zážitek a obdivovat historickou atmosféru české metropole. Od luxusu v barokním stylu až po moderní designové skvosty, zkrátka to nejlepší, co vám mohou aktuálně pražská hotelová scéna nabídnout.
Ilustrační snímek | Foto: Hotel Mandarin Oriental
Jedete do Prahy na služební cestu a nemáte omezený rozpočet? Chcete si s partnerkou, nebo partnerem udělat hezký víkend a nechcete na sobě šetřit? Nebo vás jen zajímá, které hotely jsou právě teď in? Ve spolupráci s webem Nejluxusnějši.cz jsme pro vás připravili přehled pěti nejluxusnějších pražských hotelů.

Four Seasons Praha


Hotel Four Seasons se nachází na na malebném břehu Vltavy, jen pár kroků od Karlova s úžasným výhledem na Pražský hrad.

Hotel nabízí 140 pokojů, 20 luxusních apartmánů a samostatnou vilu pro 9 osob, vtáhnou hosty do historie díky rozmanitosti designu a stylů. Od barokní nádhery 15. století až po současný městský styl, hotel nezměnitelným způsobem propojuje historii se současností.

Vyhlášená a oceňovaná restaurace CottoCrudo. nabízí novou interpretaci italské klasiky. Nově otevřené AVA Spa nabízí autentické a tradiční evropské wellness zážitky v intimní a uklidňující atmosféře.
Ceny za ubytování v březnu začínají na 14 200 Kč za noc.

Andaz Prague


Nedávno otevřený pětihvězdičkový hotel Andaz Prague se nachází na Senovážném náměstí v samém srdci historického centra Prahy. Hotel sídlí v precizně zrekonstruovaném Cukrovarském paláci v blízkosti Václavského náměstí, Staroměstského náměstí a historického Obecního domu, a nabízí tak jedny z nejkrásnějších historických památek v Praze v krátké docházkové vzdálenosti.

V hotelu Andaz Prague si můžete pochutnat na avantgardní české kuchyni připravené z místních surovin a doplněné akcenty japonské Izakaya v restauraci ZEM. Objevte jedinečný koncept lázní Klara Rott, jejichž součástí je také posilovna, finská sauna a pára.

Ceny za ubytování v březnu začínají na 10 600 Kč za noc.

Hotel Mandarin Oriental


Komorní hotel patřící do světového řetězce luxusních hotelů Mandarin Oriental, leží na levém břehu Vltavy v klidné lokalitě nedaleko mnoha významných pražských památek.

Nabízí 99 pokojů a apartmánů, které jsou kombinací historického rázu a moderního designu. Restaurace a bar Spices slibuje nezapomenutelný kulinářský zážitek pod krásným klenutým renesančním stropem.
Spa hotelu jsou jediné lázně na světě, které se nacházejí v bývalé renesanční kapli a opakovaně se umisťují v žebříčcích nejlepších hotelových lázní v Evropě.

Ceny za ubytování v březnu začínají na 11 000 Kč za noc.

Augustine Hotel


The Augustine, a Luxury Collection Hotel, jak zní oficiální název hotelu, sídlí ve velkoryse zrekonstruovaném klášteře na Malé Straně ve stínu Pražského hradu.

Rozkládá se v labyrintu sedmi budov, jež byly součástí kostela a kláštera svatého Tomáše. Interiér hotelu byl navržen ve stylu českého kubismu 30. let 20. století.

V hotelu se stále čepuje Svatotomášské pivo vařené podle původní receptury augustiniánských mnichů z roku 1352 a součástí komplexu je fungující augustiniánský klášter se starobylou knihovnou.

Ceny za ubytování v březnu začínají na 6 800 Kč za noc.

Hotel Mozart


Hotel Mozart Prague se nachází přímo naproti Karlovu mostu a z jeho pokojů a apartmánů je krásný výhled na Pražský hrad a Vltavu. Všechny prostorné pokoje a apartmány nabízejí bezplatné Wi-Fi, klimatizaci, chytré telefony, televizory s plochou obrazovkou, kávovary a minibary s nealkoholickými nápoji zdarma.

Restaurace Bellevue, která je jednou z nejlépe hodnocených restaurací v České republice, nabízí luxusní kuchyni kombinující ty nejlepší suroviny se současnými světovými kulinářskými trendy.

Wellness centrum poskytuje exkluzivní nabídku masáží, kosmetických a kadeřnických služeb s použitím luxusních produktů, zatímco vstup do sauny je zdarma. Transfery z letiště soukromou limuzínou i individuální výlety mimo Prahu vám zajistí tým recepce.

Ceny za ubytování v březnu začínají na 5 600 Kč za noc.

V příštím článku se podíváme na luxusní ubytování v Brně.

Autor: St
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Čtvrtek 2.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes