PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Zprávy

Hejtman Petera ocenil seniory za jejich dlouholetou práci

14.10.2016
Středočeští senioři, kteří se navzdory svému věku věnují práci pro okolí a jsou příkladem nejen vrstevníkům, ale i mladším spoluobčanům, se ve středu 12. října sešli na půdě Krajského úřadu Středočeského kraje, aby si vyslechli poděkování a převzali ocenění z rukou hejtmana Miloše Petery (ČSSD).
Hejtman Petera ocenil seniory za jejich dlouholetou práci | Foto: Středočeský kraj
"Je mi ctí poděkovat těmto našim seniorům za to, že nám dokazují, že věk je jen číslo a že odchod do důchodu může být začátkem nové životní etapy bohaté na společenský život a také příležitostí pro smysluplnou práci pro ostatní," řekl hejtman Petera.

Ocenění formou pamětního listu, poděkování za uznání si zasloužili:
Marie Steinbrecherová za dlouholetou, zodpovědně vykonávanou funkci předsedkyně Okresní rady žen Kladno. Za to, že také do své činnosti vnáší nové myšlenky a návrhy.

Stanislava Brejníková, členka Odborového svazu železničářů v Kralupech nad Vltavou, za mimořádné aktivity a obětavost věnovanou ve prospěch seniorů.

Miloslav Vajs, člen Svazu důchodců ČR Kladno, předseda Krajské rady seniorů a viceprezident mezinárodní Evropské asociace seniorů EURAG, za mimořádně aktivní přístup a řešení problematiky seniorů jak v České republice, tak v zahraničí a za organizaci čtyř ročníků Běhu Míru Kladno-Lidice i za osobní účast na této akci.

Hana Němcová, dlouholetá členka Svazu důchodců ČR (SDČR), předsedkyně Krajské rady SDČR je oceněna nejen za dlouholetou aktivní činnost v SDČR, ale i za zorganizování Fotosoutěže důchodců napříč Českou republikou.

Marie Hošková za zásluhy o rozvoj seniorských klubů při Poldi Kladno, zvláště seniorského klubu sekce Strojíren, a za to, že svou usilovnou prací pomohla udržet aktivitu seniorských klubů. Organizuje také besedy seniorů s lékaři, umělci i policisty.

Marta Šlinská, místopředsedkyně 1. místní organizace SDČR v Kladně, jako dlouholetá funkcionářka neúnavně zajišťuje kulturní akce, zájezdy, společné dovolené, návštěvy divadel. Je dlouholetou funkcionářkou, která zároveň zastupuje předsedu organizace kvůli jeho dlouholeté nemoci.

Olga Šnoblová, místopředsedkyně Krajské rady SDČR, je oceněna za dlouholeté organizování kulturních a sportovních aktivit v místní organizaci ve Slaném. Loni se jako vedoucí družstva důchodců-sportovců účastnila na 2. sportovních hrách důchodců SDČR a nevynechala ani ty letošní.

Za příkladnou reprezentaci středočeských seniorů na 2. mezinárodních sportovních hrách si ocenění zasloužily také členky družstva Klubu důchodců železniční stanice Beroun Zdenka Arnoštová, Marta Rottová, Anna Melicharová, Miloslava Chaloupková, Helena Šůrová, Irena Bartošová a Gabriela Štěpáníková.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

Praha schválila nová pravidla pro regulaci venkovní reklamy

Rada hl. m. Prahy v pondělí schválila novelu nařízení o regulaci venkovní reklamy, která odpovídá požadavkům Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Výsledkem bude větší harmonizace podmínek umisťování plachet a reklamních billboardů na stěnách ...

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové ...

Zájem o elektromobilitu stále roste. Spotřeba na stanicích PRE POINT meziročně vzrostla o téměř 50 %

Pražská energetika (PRE), vedoucí poskytovatel energetických služeb v hlavním městě, pokračuje ve významném rozvoji své sítě veřejných dobíjecích stan ...

RegioJet otevřel v Praze nejluxusnější lounge v České republice

RegioJet, největší soukromý železniční dopravce ve střední Evropě, včera na hlavním nádraží v Praze slavnostně otevřel novou prémiovou lounge. V České ...

Úřad vlády zahájí letošní dny otevřených dveří pro veřejnost zpřístupněním Kramářovy vily a zahrady Strakovy akademie

Úřad vlády zahájí další sezonu dnů otevřených dveří. Veřejnosti se otevře Kramářova vila na pražské Letné a zahrada Strakovy akademie. Vila pojmenovan ...





Čtvrtek 2.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes