PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Zprávy

Světově proslulá autorka a terapeutka Brandon Bays již brzy v Praze!

07.03.2016
Od 18. do 20. března bude v Praze seminář světově proslulé autorky a terapeutky Brandon Bays žijící ve Velké Británii. Českým příznivcům představí vlastní unikátní metodu léčby, a to na třídenním praktickém kurzu s příznačným názvem Intenzivní cesta a Pokročilé nástroje. Autorka bestselleru Cesta (The Jurney) ukáže lidem způsob, jak významně ovlivnit kvalitu života přirozeným procesem samoléčby.
Světově proslulá autorka a terapeutka Brandon Bays již brzy v Praze | Foto: cestabrandonbays.cz
Metoda Cesta vznikla spontánně v době, kdy byl Brandon Bays diagnostikovaný nádor dělohy. Bez léků i operace, jen pomocí jednoduché integrace mysli, těla a ducha, se během pouhých sedmi týdnů podařilo terapeutce vlastní nádor velikosti basketbalového míče vyléčit. Techniky popsala v knize Cesta ("The Journey"), která se stala celosvětovým bestsellerem a spolu s dalšími knihami vyšla i v češtině.

Úspěšnost této metody potvrzují i výsledky nejmodernějších vědeckých výzkumů z oblasti buněčné biologie. Potlačení emocí totiž způsobuje zablokování buněčných receptorů a narušení komunikace mezi buňkami. Díky metodě Cesta je můžete opět uvolnit a výrazně zlepšit svůj fyzický i duševní stav. Živým důkazem je nejen Brandon Bays, ale i tisíce uzdravených dospělých a dětí po celém světě.

"Intenzivní Cesta s Brandon Bays je určena všem, kdo chtějí pracovat na svém životě. Třetí den probíhá seminář Pokročilé nástroje, který je především založen na prohloubení schopností vést proces Cesty tak, abyste jej skutečně mohli začlenit do svého života a života vašich blízkých," vysvětluje Bohdana Nádas, terapeutka Cesty a pořadatelka akce z WiNspirace 4U.

Seminář je určen všem, kdo v životě hledají opravdovou radost, cítí se vyhořelí či bez motivace. Tato metoda si umí poradit i s fyzickými problémy, které se lékařům nedaří úspěšně vyléčit. S Cestou dokážete najít i správný směr, jak zlepšit vztahy s druhými lidmi i sám sebou.

Během semináře, který začíná v pátek od 9 hodin ráno a končí v neděli v 19 hodin večer v KC City v pražské ulici na Strži, si návštěvníci postupně prožijí a naučí se proces a metody, které jsou blíže popsány v knize Cesta.

V rámci semináře se návštěvníci naučí:
- Vyčistit emocionální a fyzické bloky, které vám brání v prožívání vlastního nejvyššího potenciálu naplno
- Využívat jednoduché nástroje, s nimiž můžete probudit své vědomí a potenciál
- Vyčistit staré buněčné vzpomínky i emocionální zátěže, které mohou způsobovat onemocnění
- Jak usnadnit léčení na všech úrovních
- Otevřít se pocitu radosti a svobody. A v neposlední řadě se naučíte zažít skutečné naplnění vlastního života

Cesta duše i těla
Během třídenního semináře Intenzivní Cesta a Pokročilé nástroje si postupně prožijete a naučíte se proces Emocionální Cesty, proces Fyzické Cesty a Pokročilé nástroje. První den semináře vás Brandon Bays seznámí s danou metodou a provede praktickou ukázku, jak s ní pracovat.
V odpoledních hodinách si účastníci s pomocí skript a trenérů projdou celým procesem Emocionální Cesty.

Sobotní proces Fyzické Cesty je zaměřen především na odhalování a léčení příčin fyzických zdravotních obtíží. Účastníkům semináře, ať už s vědomými či nevědomými potížemi, tato metoda rychleji pomůže najít a uvolnit jakékoliv bloky, které za potížemi stojí.
Během části Pokročilé nástroje získáte mnoho dalších jednoduchých, ale velmi účinných nástrojů, které proces Cesty usnadňují.

Prodej vstupenek a odpovědi na dotazy ohledně semináře na kontaktech info@cestabrandonbays.cz; +420 604 931 957
Pro více informací prosím navštivte www.cestabrandonbays.cz .
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

U příležitosti 50 let pražského metra pořádá DPP tuto sobotu na Kačerově výroční Den otevřených dveří

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) oslaví tuto his ...

Pietní akt před budovou Českého rozhlasu připomene výročí Květnového povstání roku 1945

U příležitosti 79. výročí Květnového povstání českého lidu se v neděli 5. května od 12.30 hodin uskuteční před historickou budovou Českého rozhlasu v ...

Pražské letiště symbolicky oslavilo dvacet let v EU speciálním livery Lufthansy

Letiště Václava Havla Praha ve středu u příležitosti výročí dvaceti let od vstupu České republiky do Evropské unie navštívil Airbus A320 německé spole ...

Praha schválila nová pravidla pro regulaci venkovní reklamy

Rada hl. m. Prahy v pondělí schválila novelu nařízení o regulaci venkovní reklamy, která odpovídá požadavkům Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Vý ...





Pondělí 6.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes