PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Zprávy

Heidi Klum a Lidl představili první společnou kolekci na módní přehlídce v New Yorku

08.09.2017
Heidi Klum a Lidl včera společně s 350 hosty oslavili světovou premiéru kolekce Esmara by Heidi Klum. V kulisách prodejny ve stylu #LETSWOW představila Heidi Klum s několika dalšími modelkami vůbec poprvé všech 84 kusů kolekce.
Ilustrační snímek | Foto: letswow.com/fashionshow
Heidi Klum a Lidl v New Yorku připravili impozantní show, na které veřejnosti poprvé představili svou společnou kolekci "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City". Místo klasického přehlídkového mola však hosté zažili interaktivní scénu ve stylu prodejny Lidl. Během dvouhodinové přehlídky představila Heidi Klum s dalšími 35 modelkami všech 84 modelů své kolekce a názorně předvedla množství možných kombinací.

"Pro start naší mezinárodní kolekce není lepšího místa než New York během Fashion Weeku. Byl takovým startovním výstřelem naší spolupráce s Heidi Klum. A teď už se těšíme na 18. září, kdy zahájíme prodej kolekce v České republice," uvedl Michal Farník, jednatel společnosti Lidl Česká republika.

Zážitek pro všechny
Přehlídku navštívili prominentní hosté, představitelé módního světa i módní odborníci aktivní na sociálních sítích. Spektakulární show totiž přímo vyzývala k online sdílení. Kulisa prodejny navíc vytvořila most mezi módním světem New Yorku a módou pro všechny, která je ambicí Lidlu.

Kromě samotné módní přehlídky bylo velkým zážitkem také "magické zrcadlo". Heidi Klum tu navrhla dokonalý look ve stylu "Heidi&the City" pro tři vybrané hosty a přidala své osobní tipy pro styling.

Heidi Klum byla nadšená:
"Byl to báječný začátek. Prostředí, New York, show, hosté - všechno bylo perfektní. Na svou novou kolekci jsem velmi pyšná. Konečně jsme ukázali, že každá žena si může dovolit nosit vše, se jí líbí. Jsem hrdá na to, co jsme společně dokázali," dodala Heidi Klum.

Více než 20 milionů fanoušků facebookových stránek Lidlu navíc mohlo živě sledovat celou premiéru v New Yorku v přímém přenosu od 20:00 evropského času. Show je provedla britská módní expertka Louise Roe.
Kompletní livestream je k dispozici také na webu www.lidl.cz, facebookových stránkách www.facebook.com/lidlcesko nebo na stránce www.letswow.com/fashionshow.

Zahájení prodeje
Kolekce "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City Collection" bude dostupná také ve všech prodejnách Lidl Česká republika od 18. září.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Zprávy

Praha schválila nová pravidla pro regulaci venkovní reklamy

Rada hl. m. Prahy v pondělí schválila novelu nařízení o regulaci venkovní reklamy, která odpovídá požadavkům Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Výsledkem bude větší harmonizace podmínek umisťování plachet a reklamních billboardů na stěnách ...

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové ...

Zájem o elektromobilitu stále roste. Spotřeba na stanicích PRE POINT meziročně vzrostla o téměř 50 %

Pražská energetika (PRE), vedoucí poskytovatel energetických služeb v hlavním městě, pokračuje ve významném rozvoji své sítě veřejných dobíjecích stan ...

RegioJet otevřel v Praze nejluxusnější lounge v České republice

RegioJet, největší soukromý železniční dopravce ve střední Evropě, včera na hlavním nádraží v Praze slavnostně otevřel novou prémiovou lounge. V České ...

Úřad vlády zahájí letošní dny otevřených dveří pro veřejnost zpřístupněním Kramářovy vily a zahrady Strakovy akademie

Úřad vlády zahájí další sezonu dnů otevřených dveří. Veřejnosti se otevře Kramářova vila na pražské Letné a zahrada Strakovy akademie. Vila pojmenovan ...





Čtvrtek 2.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes