PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Známe TOP 10 finalistek soutěže Dívka roku 2023

13.06.2023
V pondělí 12. června proběhlo semifinále soutěže Dívka roku 2023 v pražském Wellness Hotelu STEP, které moderovali David Gránský a Robert Urban.
Finalistky soutěže Dívka roku 2023 | Foto: Jaroslav Hauer
Porota rozhodovala o TOP 10 finalistkách. Semifinalistky soutěžily ve čtyřech disciplínách: rozhovor, volná disciplína, pohybová disciplína a přehlídka v šatech.

Valerie Kaňová (Vali angel), která je Dívkou roku 2020 a byla semifinalistkou TOP 20 Československé Superstar 2021, zazpívala a usedla v porotě.

"Dívka roku mi pootevřela dveře do showbusinessu. Naučila mě pomáhat tam, kde to je třeba. Pokud můžu kdekoliv pomoct, tak se pro to snažím udělat vše. Dala mi také spoustu nových zkušeností a taky kamarádek," svěřila se dojatě Valerie." "Mám teď před sebou spoustu projektů a vystoupení. Buď zpívám nebo moderuji a opravdu mě to baví a naplňuje. Ale jestli jsem na něco fakt pyšná, tak že se nám pomohl zrealizovat benefiční koncert na podporu Katky! Do toho se připravuji na maturitu a přijímačky na vysokou," prozradila Valerie.

Porota z 35 semifinalistek vybrala TOP 20 dívek, které pak čekal neveřejný pohovor s porotou. "Letošní ročník je velmi silný, dívky jsou talentované, komunikativní, inteligentní, každý z nich má vysoké cíle do budoucna. Mně když bylo 14 let, tak jsem ještě pořádně nevěděla, co bych chtěla v budoucnu dělat," uvedla Kristýna Sklenářová, organizátorka soutěže.

Součástí semifinále bylo také odhalení korunky pro Dívku roku 2023. I v letošním roce se o výrobu postaral Roman Váha, VR Glass design, který se specializuje na výrobu ze skla.

"Design korunky pro letošní ročník Dívky roku vychází opět z tématu, kterým je Vodní svět. Je téměř celá ze skla, použito bylo sklo Spectrum Glass Blue v kombinaci s Tiffany technikou. Korunka byla dozdobena broušenými krystalky po celém jejím obvodu," popsal výrobu korunky pro vítězku Roman Váha, VR Glass Design. Odhalení korunky se ujaly Dívky roku 2022 Veronika Horáková a Laura Muchová, a také Valerie Kaňová, Dívka roku 2020.

Pocity neskrýval ani Robert Urban: "Děkuji Davidovi a Kristýně, produkční soutěže za oslovení k moderování tak úžasné akce, kterou podruhé moderuji. Je tu tolik talentů a soutěž je opravdu krásná a má smysl. V loňském roce jsem měl i možnost navštívit se Spolkem Dívka dětskou onkologii v Brně a byl to pro mě velmi silný zážitek. Za to moc děkuji," prozradil Robert Urban.

"Opět jsme měli možnost si vybrat divokou kartu moderátorů do TOP 20. Zvolili jsme si patnáctiletou Karolínu Klocovou z Prahy, kterou porota vybrala i do TOP 10. Věříme, že Karolína ve finále uspěje," uvedl David Gránský.

"Dívka roku by měla být charismatická, talentovaná a nepostrádat smysl pro humor. Soutěž je výchovná a charitativní. Snažíme se dívky naučit dobrému vystupování ve společnosti. Je to takový odrazový můstek pro dívky, které se chtějí uplatnit ve světě showbyznysu, herectví či získat větší sebedůvěru a sebevědomí. Desátým rokem spolupracujeme s Nadačním fondem Krtek, který pomáhá dětským onkologickým pacientům. Výtěžek z finálového večera bude nemocné Kateřiny Kružíkové, na kterou je již spuštěna veřejná sbírka. Celý příběh Katky najdete na našich webových stránkách www.divkaroku.cz," svěřila se Kristýna, produkční a organizátorka soutěže.

Do finále soutěže Dívka roku 2023 postoupily tyto dívky:
Karolína Klocová, Praha
Evelina Kokešová, Brno
Klára Pazderova, Olomouc
Karolína Jelínková, Hnoník
Bára Julinová, Ostrava
Vanesa Anna Machová, Štětí
Veronika Hubatková, Praha
Marie Matějčková, Kojetín
Beáta Brádková, Roudnice n. Labem
Tereza Janková, Jičín

33. ročník finále Dívka roku 2023 se bude konat 28. 8. 2023 v Divadle pod Palmovkou
Moderátoři finále: David Gránský a Robert Urban.

Autor: Kristýna Sklenářová
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Neděle 28.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes