PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Jak ušetřit tisíce při nákupu telefonu? Kupte předváděcí mobil!

01.11.2021
Špičkový mobilní telefon dnes stojí tolik co počítač. V kapse tedy kolikrát nosíme dvacet či třicet tisíc. Za tuto hodnotu však skutečně dostáváme výkon hodný počítače a řadu možností. Toužíte také po špičkovém telefonu, ale nemáte v úmyslu za něj utrácet více, než je zdrávo? Pak by vás mohly zajímat předváděcí telefony.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com
Kdo chce ušetřit při nákupu mobilu, ten má v podstatě dvě možnosti (kromě toho, že si pravděpodobně vyhledá prodejce s nejlevnější nabídkou):
- Koupí telefon již použitý.
- Koupí předváděcí telefon.

První varianta je vždycky trochu riskantní. Nakupujete-li na bazaru od neznámého člověka, nemůžete si být jistí, zda nelže o stavu telefonu. Použité zboží se dnes dá pořídit také na některých větších e-shopech s elektronikou, ale ty vám na rovinu řeknou, že takové zboží není ve 100% stavu. Opravdu máte zapotřebí kupovat si telefon nesoucí známky použití?

Co je vlastně předváděcí telefon?


Předváděcí mobilní telefony jsou téměř jako nové. Nikdo je nepoužíval, byly pouze vystavené v prodejně či na nějaké akci na ukázku. Samozřejmě že na něm lidé zkoušeli, jak dobře fotí, testovali, zda zvládne náročné hry, avšak reálně ho nikdo nevlastnil, nepřizpůsoboval svým potřebám.

Takový předváděcí telefon přitom můžete pořídit s cenovkou i o 40 % nižší než u telefonu nového, jeho stav je přitom srovnatelný s novým. A jaké jsou další výhody předváděcích mobilních telefonů? Skvělé například je, že je telefon vyzkoušený, jeho funkčností si můžete být jistí.

Dostanete kompletní balení


Předváděcí telefony jsou dodávány ve stavu nových, maximálně baterie nemusí být ve 100% kondici. Předváděcí iPhone může ukazovat kondici baterie například 90 %. Baterie je prostě spotřebním zbožím, avšak dá se vyměnit. A také vám by se časem opotřebovala, není na tom nic zvláštního.

Mobil dostanete s kompletním balením, tedy s nabíječkou a se vším, co v balení bylo. V některých případech ho sice obdržíte v náhradní krabičce, ale rozhodně v ní nebude chybět žádný obsah. To se nedá říct o telefonech, jež kupujete jako použité.

Pořiďte si špičkový iPhone či Samsung


Jako předváděcí lze zakoupit telefony iPhone, Samsung, Xiaomi a různých dalších značek. Velmi se taková koupě vyplatí zejména u prémiových modelů, jejichž cena je vyšší než deset či dvacet tisíc korun.

Velký výběr předváděcích telefonů najdete v e-shopu Digifit s kamennou provozovnou v Praze, kde je možný osobní odběr. Od iPhone přes Samsung až po Xiaomi a ceny jsou opravdu zajímavé.

Předváděcí telefony jsou skvělým tipem také pro Vánoce. Mnoho dětí i dospělých si bude už tradičně přát najít pod stromečkem nový mobil, a pokud chce Ježíšek splnit přání a zároveň trochu ušetřit, může nakoupit právě na Digifit.cz. Proč platit tisíce navíc? Předváděcí telefon s eko krabicí pomůže ušetřit, takže zbyde ještě na další dárky. A ještě jedna věc by Ježíška mohla zajímat. Digifit garantuje doručení do druhého dne.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Neděle 28.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes