PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Goli - Chuť jablka, síla jablečného octa!

28.06.2021
Lahodný způsob, jak si užít benefity jablečného octa bez jeho typické chuti.
Foto: fragranza.cz
Goli jsou vyrobené ze skutečných jablek, jsou veganské, neobsahují lepek a konzervační látky, chemikálie ani umělé přísady. Dva bonbony obsahují 1000 mg jablečného octa. Zdroj silných antioxidantů naplněný superpotravinami. Jablečný ocet se používá po staletí jako tradiční lék na zažívání, potlačuje chuť k jídlu a ovlivňuje celkové zdraví člověka.

Doporučené denní dávkování: Užívat 1 - 2 bonbony 3× denně. Maximální doporučená dávka je 6 bonbonů za den. Patentovaný vzorec kombinuje jablečný ocet s vitamínem B9 a B12, aby pomohl podpořit:

ENERGIE
Složky v Goli Gummies pomáhají převádět jídlo, které jíte, na buněčnou energii, aby poskytly tělu zdravou energii, kterou potřebuje, aby mohlo fungovat bez problémů celý den.

ZDRAVÉ SRDCE
Složky v Goli Gummies hrají zásadní roli při udržování hladiny homocysteinu, který pomáhá podporovat normální funkci srdce.

CELKOVÉ ZDRAVÍ
Unikátní kombinace přísad v Goli Gummies podporuje dobré celkové zdraví Vašeho těla a jeho pohodu.

IMUNITNÍ SYSTÉM
Složky v Goli Gummies pomáhají podporovat zdravý imunitní systém.

METABOLISMUS
Ingredience v Goli Gummies pomáhají vašemu tělu metabolizovat živiny.

ANTIOXIDANTY
Goli Gummies jsou nejen naplněni superpotravinami, ale jsou také zdrojem silných antioxidantů.

Další složky Goli Gummies:


Granátové jablko:
Toto superovoce má zdraví prospěšných benefitů opravdu hodně. Granátová jablka jsou vynikajícím zdrojem důležitých živin. Slupka i semena nabízejí velkorysé množství živin a bioaktivních, opravdu silných rostlinných složek, zvaných punicalaginy a kyselina punicová.

Červená řepa:
Červená řepa je oblíbená superpotravina pro její velký obsah vlákniny, vitamíny a minerály. Červená řepa je uznávána pro své blahodárné vlastnosti po celá staletí. Červená řepa dává Goli Gummy lahodnou chuť, kterou si můžete užívat každý den.

Kyselina citronová:
Kyselina citronová vyvažuje kyseliny v potravinách nebo nápojích.

Vitamín B12:
Nedostatek vitaminu B12 vede k celkové psychické i fyzické únavě. Vitamín B12 pomáhá podporovat produkci buněčné energie ve vašem těle tím, že rozkládá jídlo, které jíte, na aktivní energii, kterou potřebujete pro celý den.

Vitamín B9:
Vitamin B9 (označovaný také jako kyselina listová) je základní živina, která pomáhá podporovat celkové zdraví a celkovou pohodu.

Pektin:
Pektin je jedinečná vláknina nacházející se v ovoci a zelenině. Na rozdíl od většiny ostatních gummies na trhu, které se vyrábějí ze želatiny, se Goli Gummies vyrábějí z pektinu z ovocných slupek. Jsou přátelské k veganům a jako takové si je mohou užít různé životní styly a diety.

Nabídku produktů Goli najdete na fragranza.cz.

Autor: Barbora Svobodová
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Úterý 30.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes