PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Mzdový a personální systém Nugget SW je vhodný pro malé i velké firmy

23.06.2021
V současné době můžete vybírat z mnoha různých mzdových a personálních systémů, ovšem ne všechny jsou však uživatelský přívětivé a zároveň dostatečně flexibilní a připravené přizpůsobit se potřebám firem různých velikostí a zaměření. Pokud hledáte moderní řešení na míru přímo pro vás, zkuste mzdový a personální software Nugget SW. Systém si můžete nechat nastavit dle vašich preferencí, a to nejen v České republice, ale i na Slovensku. V následujících řádcích vám tento systém představíme podrobněji.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com
Zatímco u některých mzdových a personálních systémů trvá implementace i několik měsíců, v případě Nuggetu vás žádné dlouhé průtahy nečekají. Počítat můžete nejpozději do šesti týdnů od podpisu smlouvy. Do té doby můžete pracovat buď se svým původním systémem nebo využít možnost mzdového outsourcingu.

Mzdový program udělá všechno za vás


Pro celou řadu lidí jsou výplatní pásky jen složitý seznam různých hodnot, ze kterých je zajímá primárně jen výsledná čistá mzda, která jim přistane na účtu, a počet dnů dovolené, které ještě mohou čerpat. Ač už dnes téměř nikdo nepočítá výplaty manuálně, je třeba dbát na to, aby vámi zvolený mzdový program počítal opravdu přesně a spolehlivě. Kvalitní a profesionální mzdové systémy umožňují nejen výpočet mezd, pojištění, příspěvků a nemocenských dávek, ale také snadnou správu zaměstnanců a jejich srážek. Samozřejmostí by pak měla být rychlá implementace veškerých legislativních a daňových novinek, kterými se to v oblasti mezd jen hemží.

Personalistika


Co si představit pod pojmem personalistika? Nugget SW není pouze mzdový systém, ale umožňuje také správu zaměstnaneckých profilů. Dokáže sledovat a hodnotit zaměstnance podle určitých a předem zadaných kritérií. Záleží na tom, co konkrétního vás zajímá. Pro každého zaměstnavatele je důležité něco jiného - kvalifikační předpoklady, profesní výkon, jazykové dovednosti, absolvované kurzy či školení, zdravotní způsobilost a podobně. Nugget je v této oblasti velmi přizpůsobivý a nabízí možnost tvorby vlastních kritérií.

Řízení lidských zdrojů


Modul řízení lidských zdrojů se vám postará o přehledný a detailní katalog pracovních míst s přesně definovanými pozicemi - od popisu a požadavků na jednotlivé pozice, až po předepsané pracovní pomůcky. Sleduje také náklady na zvyšování kvalifikace zaměstnanců či oblast benefitů. Řízení kariérního růstu vašich lidí, jejich hodnocení a správa zaměstnaneckých benefitů tak pro vás bude hračka!

Portál pro zaměstnance


Cílem portálu je propojit zaměstnance a personální systém. Vedoucí schvalují nepřítomnost zaměstnanců, pracují s dalšími daty, dostávají notifikace ohledně událostí a podobně. Portál může také sloužit k hodnocení, sdružují se v něm informace o prohlídkách, školeních a tak dále. Systém včas upozorní na blížící se události - konec zkušební doby, blížící se konec platnosti lékařské prohlídky či třeba školení.

Nugget SW propojuje portál pro zaměstnance se mzdovým programem, a tím pádem má pracovník k dispozici elektronické výplatní pásky. Opět je samozřejmá možnost řešení na míru na základě individuálních požadavků.

Licenci si můžete koupit, nebo pronajmout


Nugget SW má v nabídce dvě varianty licence. Můžete si ji koupit, nebo pronajmout, záleží na vašich preferencích. Jestliže si licenci koupíte, získáte ji do svého vlastnictví a můžete software využívat tak dlouho, jak jen potřebujete. Můžete na maximum využívat veškeré benefity softwaru, včetně pravidelných aktualizací, které zajišťují, že program bude vždy pracovat v souladu s platnou legislativou.

Nemáte možnost jednorázově investovat do systému? Nevadí, Nugget SW umožňuje i pronájem licence. I v případě pronájmu máte přístup ke všem výhodám softwaru i aktualizacím, je však třeba myslet na pravidelnou obnovu licence.

Spolu s programem můžete využívat také hostingové služby. Díky nim budou veškerá vaše data bezpečně uložena na cloudových serverech ve správě Nuggetu. Vaše data budou pravidelně zálohovaná, aktualizovaná a maximálně zabezpečená. Vy tím ušetříte nejen místo na serverech, ale také zdroje, které byste museli vynaložit za pravidelnou správu dat a související činnosti.

Co všechno ještě Nugget SW nabízí?


Nedílnou součástí Nugget SW je také zákaznická podpora ve formě hotlinky, která flexibilně řeší veškeré podněty a požadavky. Samozřejmostí jsou také pravidelná školení týkající se práce se systémem. Velkým benefitem je také tzv. záchranný kruh - s Nuggetem totiž získáte nejen spolehlivý mzdový systém, ale i jistotu zpracování mezd. V případě, že u vás ve společnosti z jakýchkoliv důvodů dojde k problému s vlastním zpracováním mezd, naše kolegyně a kolegové jsou připraveni kdykoli "zaskočit" a poskytnout potřebné kapacity a dokončit zpracování "rozdělaných" mezd.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Úterý 30.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes