PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Výhodná půjčovna dodávek pro všechny vaše situace

07.02.2021
Naše firma se specializuje na pronájem dodávek a užitných vozů do hmotnosti 3,5 tuny na delší i kratší časová období. Naše služby využívají firmy, živnostníci i soukromé osoby. Působíme hlavně na Praze 9, kde naše půjčovna dodávek sídlí. Naše příznivé podmínky k nám ovšem lákají klienty i ze širého okolí.
Ilustrační snímek | Foto: dodavky.net
První skupina využívá vozy k podnikání, druhá například pro převoz větších nebo atypických nákupů z obchodních center, protože jejich vůz nemá potřebnou kapacitu.

Dostupná cenová politika a otvírací doba


Protože na vozech pronajímáme reklamní plochu, jsme schopni nabídnout pronájem dodávek a dalších užitkových vozů za nejnižší možnou cenu na trhu.

Vozidla půjčujeme 7 dní v týdnu v rozmezí 8:00 - 21:00 hodin. Po předchozí dohodě je možné dohodnout si navíc jakoukoli denní či noční hodinu předání. Spokojenost našich zákazníků a dostupnost služeb půjčovny dodávek Praha jejich potřeby je naše naprostá priorita. Telefony proto nikdy nevypínáme.

Vozový park s kontinuální péčí


Naše vozy jsou vždy v perfektním technickém stavu a půjčovna dodávek je v něm neustále udržuje po všech stránkách. Samozřejmostí je dálniční známka ČR a non stop asistenční služba při jakýchkoli problémech na vašich cestách.
Na vyžádání vám také poskytneme zdarma stěhovací rudlíky, transportní kurty, navigaci i energetický nápoj na palubu.

Co potřebujete pro pronájem?


Půjčovna dodávek vyžaduje po klientech občanský a řidičský průkaz skupiny B spolu s vratnou kaucí 5000 Kč,- a pak poplatek za konkrétní dodávku a dobu pronájmu. V případě firem mohou pronájem zařizovat pouze jednatelé nebo osoby s ověřenou plnou mocí. Zaparkování vlastního vozu přímo v sídle firmy je samozřejmosti.

Omezené kilometry


Naše vozy mají na rozdíl od jiných půjčoven dodávek Praha omezený počet kilometrů. Je ovšem nastaven na takovou míru, aby to neomezilo 95% našich klientů. Toto omezení je dalším důvodem, proč můžeme pronajímat za nejnižší možné ceny.

Platby na více způsobů


Nepřijímáme platby kartou, před zapůjčením dodávky je ale možné poslat peníze převodem podle faktury. Vratnou kauci požadujeme v českých korunách, ovšem poplatek za pronájem je možné uhradit i v kryptoměnách - přijímám Bitcoin, Ethereum a Litecoiny.
Telefon a další

Naši firmu lze kontaktovat v čase 8-21 hodin na telefonu 608 780 500, případně mailovou adresou na pujceni@dodavky.net. Neváhejte se na cokoli zeptat, pokud stále tápete.
Autor: St
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Vilapark Klamovka: Možná i vaše vysněné bydlení

Komplikovaná bytová otázka v Praze aktuálně nemá schůdné řešení, přesto je však možné najít nový domov, kde se snoubí dynamika velkoměsta s poklidnou atmosférou parku. Máte-li podobné požadavky, téměř jistě vám učaruje Vilapark Klamovka - jedinečný ...

Epoxidové versus polyuretanové podlahy: Které jsou pro vás vhodnějším řešením?

Při stavbě domu se vyskytne řada otázek, nad jejichž odpovědí se budete muset důkladně zamyslet a zvážit veškerá pro a proti. Jednou z těchto otázek j ...

Očistu automobilu svěřte nanotechnologiím!

Čím vyčistit motorku či automobil? Zapomeňte na běžné přípravky. Místo nich vsaďte na nanotechnologii! Hitem současné doby jsou především tekuté stěra ...

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydle ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...





Neděle 5.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes