PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Zprávy

BILLA otevřela svůj 218. supermarket

04.12.2017
PRAHA/VESTEC - Svůj nový supermarket otevřela včera společnost BILLA ve Vestci u Prahy. V pořadí již 218. prodejna nabídne svým zákazníkům BILLA široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Chybět nebude ani oblíbený regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů. Do konce roku otevře BILLA ještě další 2 prodejny.
BILLA otevřela svůj 218. supermarket | Foto: billa.cz
Nový moderní supermarket BILLA včera otevřel své dveře obyvatelům Vestce v ulici Vídeňská 679. Nabídne jim rozsáhlý sortiment kvalitních produktů na prodejní ploše 922 m2. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí několik parkovacích míst pro automobily včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

Otevřením nové prodejny nabídla BILLA v této pražské části také na tři desítky pracovních míst, a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na částečný úvazek.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Vestci si zákazníci budou moci vybrat ze široké škály čerstvého ovoce a zeleniny, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva. Chybět nebude ani regionální regál, ve kterém dává BILLA možnost pro prezentaci výrobků od lokálních dodavatelů. Tímto unikátním projektem BILLA podporuje lokální zemědělskou výrobu a posiluje sociální i ekonomickou stabilitu v dané oblasti. Podporou tuzemských produktů BILLA pomáhá také snížit negativní dopad nákladové dopravy a složitých dodavatelských procesů.

"Otevřením dalšího supermarketu na území okresu Praha-západ posilujeme naší pozici v této oblasti a přibližujeme se ještě více zákazníkům, kteří preferují čerstvé a kvalitní potraviny. Celkově jde o již 50. prodejnu na území hl. města Prahy," uvedl generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka.

Nový supermarket bude otevřený 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod.

Výhody pro členy BILLA Bonus Club
Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v pražských Jinonicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

Správa železnic vybere projektanta tříkolejného mostu na Výtoni

Budování moderní železnice na území metropole pokračuje, Správa železnic hledá projektanta stavby nového tříkolejného mostu na Výtoni. Jedná se o další klíčový krok pro zajištění bezpečné a kapacitní železnice nejen na území hlavního města Prahy, ...

VZP: Dobrou zprávou z oblasti prevence je rostoucí účast na screeningových programech

Klíčovou roli v úspěšnosti léčby onkologických onemocnění hraje včasný záchyt nemoci. Dobrou zprávou proto je rostoucí počet návštěvníků u všech třech ...

Ministerstvo průmyslu a obchodu se připojuje k festivalu Open House, připomene výročí budovy Na Františku

90 let od kolaudace budovy Ministerstva průmyslu a obchodu a 70 let od úmrtí architekta Josefa Fanty. I letos se Ministerstvo průmyslu a obchodu připo ...

Střední Čechy pouští k vodě novou kampaň. Pomocí dvojsmyslu láká na letní dovolenou u vody

Pod názvem Pustit k vodě dnes představila Středočeská centrála cestovního ruchu nový turistický produkt zaměřený na aktivní pobyt u vody i na vodě ve ...

V Praze je prodloužen zákaz rozdělávání ohňů na rizikových místech

Český hydrometeorologický ústav dnes prodloužil výstrahu před nebezpečím požáru pro hlavní město Prahu do pátku 17. května do 24:00 hodin. Prodlužuje ...





Čtvrtek 16.5.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes