PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

VÁNOČNÍ TURNÉ PETRA BENDE 2015 - Praha

Kdy:
Úterý 08.12.2015 od 19:00 hod
Kde:
Divadlo Kalich, Praha
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Hudební událost letošních Vánoc se nezadržitelně blíží!
Adventní období se u zpěváka Petra Bende každoročně váže na sérii vánočních koncertů. Projekt, se kterým kapela objíždí sály měst po celé České republice, není žádnou novinkou. Vždyť letošní turné je v pořadí již devatenácté!

Lidová složka programu, kterou dosud reprezentovala Cimbálová muzika Grajcar, bude zachována, ale jak zpěvák slibuje - povznesena ještě výš o zvuk klasického big bandu. Místo muzikantů z Dolních Bojanovic se tak letos představí mladý mistr sólového cimbálu Michal Grombiřík a kapelu doplní desetičlenný dechový Big Band. Vůbec poprvé tak dojde ke spojení kapely Petra Bende, big bandu a cimbálu.

Zatímco všichni interpreti zužují z ekonomických důvodů počty svých účinkujících, Bende vsází na opačnou stranu mince a chce publiku dopřát co nejvíce. V letošním programu ho doprovodí hned 17 hudebníků. Pěvecké sbory z jednotlivých měst propojí koncerty s domácím publikem a při celém turné bude hostovat zakladatel legendární skupiny Yo-Yo Band Richard Tesařík, který zazpívá své největší hity a zazní i duet s Petrem Bende.

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



33,160924911499