PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Křest klipu Pohřební kapely! Host: Circus Problem / Praha 7

Kdy:
Čtvrtek 01.10.2015 od 19:30 hod
Kde:
La Fabrika, Praha 7
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Pohřební kapela pokřtí svůj první oficiální videoklip, a to ve velkém! Jako host zahraje kapela Circus Problem, večerem provede Ladislav Čumba. Budou hosté, bude kino, bude překvapení a hlavně se bude tančit a veselit!

Pohřební kapela vystoupila např. s Bobanem Markovičem nebo Balkan Beat Box, také na festivalech v zahraničí - v Dublinu, Manchesteru, Wroclawi nebo Bratislavě.
Veselejší kapelu si na pohřeb v současné době objednat nemůžete. Chmury českých lidovek totiž nakopává takovým množstvím energie, které tu a tam nebožtíka doslova zdvihá z rakve. Na tenhle koncert můžete v klidu vyrazit jak ve smutečním obleku, tak v montérkách. Obě varianty jsou správné.

Circus Problem - neobvyklý nováček na české hudební scéně. Kombinací balkánské lidové hudby, diskotékového beatu a laciného popu si již získali mnoho fanoušků. Takto by se dal charakterizovat hudební styl vzkvétající kapely Circus problem. Circus problem vznikl na podzim roku 2012. Za sebou má již řadu pouličních vystoupení, klubových koncertů, oslav či privátních večírků. Během svého působení kapela sklidila úspěchy i na zahraniční hudební scéně, jako např. Francie, Irsko, Švýcarsko a Německo. Momentálně vydávají své první autorské cd s názvem "Born not typical".

Vstupné: 130,-Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,491178512573