PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

United Islands / Club Night - Praha

Kdy:
Čtvrtek 18.06.2015 od 18:00 hod až 21.06.2015
Kde:
Náplavka, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

PROGRAM:
Čtvrtek, 18. 6. - 18:45 - 19:30 Láďa Látka

Jisté ztišení před festivalovým "Ostrovním" šílenstvím nabídne v rámci letošní Klubové noci českobudějovický písničkář Láďa Latka.
Ten si po letech rockového působení v undergroundu přinesl jistý cit pro netradiční atmosféru do současnosti, kdy si vystačí pouze s akustickou kytarou.
Na koncertech mu sekunduje Tomáš Tupý, který hraje na kytaru a cajón.

20:00 - 21:00 Lenka Nová

Jednou z největších hvězd letošní Klubové noci je rozhodně Lenka Nová. Bývalá frontmanka Laury a jejích tygrů tři roky funguje na sólové dráze, dlouhodobě spolupracuje na několika projektech s Michalem Horáčkem a může se pochlubit druhým místem v kategorii Zpěvačka roku 2013 v anketě hudebního portálu iReport.
Na Klubové noci tato ostřílená muzikantka s nezaměnitelným sametovým altem představí zbrusu nový koncertní program s názvem "Pohyby ženské duše" za decentního doprovodu kontrabasu, klavíru a kytary.

21:30 - 22:00 - Knows as Brooklyn

První festivalová sezóna čeká i na čtveřici Known As Brooklyn. U kolébky jejich zrodu stály dvě kapely, rozhodně žádná béčka - Two Door Cinema Club a The 1975.
Anglická kytarová škola v jejich tvorbě nemá patos druhořadé kopírky, ba naopak. Vyčleňuje perfekcionisty z Prahy z šedivé řady domácího průměru a dává tak naději, že se brzy můžeme dočkat nové kytarové stálice.
Jejich cílem je na českou scénu vnést čerstvý vánek v podobě kvalitního melodického syrového indie rocku s příměsí popu a elektronickým experimentem spojený. První kroky k tomuto cíly učinily správné.

22:30 - 0:00 Ado (SK) - DJ SveeJK

DJ SveeJK (Švejk) patří navzdory svému věku k nové nastupující generaci underground houseových DJs.
Vyzrálý a stabilně vzrůstající výkon, kdy si vždy můžete být jisti, že na stagi odvede skvělý výkon je nejspíš výsledkem toho, že nejdříve založil rodinu, postavil dům a zasadil strom.

pátek, 19. 6. - 22:30 - ? Dj Stiggma

Dj Stiggma hraje už nějaký ten pátek. Hudba, jak říká, byla vždy jeho život a proto před mnoha lety, začal hrát na bicí nástroje v nejrůznějších kapelách. Měl spoustu času navíc, který vyplňoval pouštěním vinilů, hraním hudby a Djováním.
Umíchá pro vás koktejl starého rock'n'rollu, latina, ska, new wave, ale i hodně oblíbené 80' a 90', či klasickým rockem.

sobota, 20. 6. - 22:30 - 4:00 DJ Swing Garden

Veselý velikán, původem z Prahy, vystupuje většinou na electroswingových tančírnách, festivalech a soukromých večírcích. Dj Swing Garden vám přináší elektronické beaty plné původního swingu, jazzu a rock'n'rollu.

VSTUP JE ZDARMA!!

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



54,862022399902