PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Internetové bohatství - Praha 1

Kdy:
Středa 29.04.2015 od 09:00 hod
Kde:
Konferenční centrum U Hájků, Praha 1
Pořadatel:
Sdílet:

Tištěný měsíčník MontyRich a webový portál montyrich.cz pořádá první konferenci zaměřenou na internetové podnikání. Bude se konat ve středu 29. 4. 2015 a ponese název Internetové bohatství.

Šéfredaktor měsíčníku MontyRich a managing director společnosti FIT Group Milan Charvát vysvětluje rozhodnutí pořádat podobné konference hlavně snahou poskytovat čtenářům stále více informací a dát jim možnost vzdělávat se i jinak než čtením časopisu.

"Chceme hledat cesty, jak se našim čtenářům více přiblížit a poskytnout jim co nejvíce možností se v životě posunout. To se může stát právě díky setkání s těmi, kdo v životě něco dokázali a jsou kompetentní v předávání svých zkušeností dál," uvedl.

První konference magazínu MontyRich s názvem "Internetové bohatství" se bude konat v Konferenčním centru U Hájků a počítá s účastí 100 návštěvníků.
Cena se bude pohybovat od 2290 po 3190 korun s tím, že nejvýhodnější cenu budou mít předplatitelé časopisu.

Mezi hosty se objeví: Martin Rozhoň ze společnosti Vivantis, Oliver Dlouhý (Skypicker.com), Václav Štrupl (Bonami.cz), Radim Hasalík (PárMinut.cz) nebo Michal Horák (peckadesign.cz).
Podnikání na internetu se také věnuje dubnové číslo magazínu MontyRich.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



39,705991744995