PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Všichni jsme jeden tým - přehlídka složek IZS / Praha

Kdy:
Sobota 05.09.2020 od 10:00 hod
Kde:
Centrum Černý Most, Praha 9
Sdílet:

První zářijová sobota bude v Centru Černý Most patřit těm, kteří dennodenně dohlížejí na naše bezpečí a jsou připraveni zasáhnout, kdykoliv si to situace žádá.
Rozhodně je nepřehlédnete, před západním vstupem do Centra a na Central Plaza se to celý den bude hemžit reflexními obleky i těžkou technikou. Zveme vás na den IZS: Všichni jsme jeden tým.
V amerických akčních filmech se padouchům většinou podaří z vězeňského autobusu uprchnout. Jak je ale zabezpečený skutečný vůz pro přepravu stíhaných osob a trestanců, který používá Vězeňská služba České republiky? Zajímá vás, jak probíhá zásah speciálních jednotek Národní protidrogové centrály a jaká příprava mu předchází? Máte tušení, jakou výbavu potřebuje ke své práci profesionální pyrotechnik, co všechno musí na povel zvládnout záchranářský pes, kdy jsou do akce povolání příslušníci Vodní a potápěčské záchranné služby a za kolik vteřin zrychlí z 0 na 100 nejmodernější vůz BMW 745e, ve kterém dopravní policisté hlídají bezpečnost na našich dálnicích?
Příslušníci IZS v čele s hasiči, zdravotníky a policisty vás v sobotu 5. září od 10 do 18 hodin nechají nahlédnout pod pokličku své každodenní práce i krizových postupů.

Přijďte si prohlédnout historické i nejmodernější kusy techniky pořádkových a záchranných složek včetně policejních dronů a čtyřkolek, zásahových vozů a další specializované techniky. V celodenním programu se můžete těšit na dynamické ukázky práce všech specialistů. Řadu činností si pak zájemci mohou zkusit i na vlastní kůži.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



116,49084091187