PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Hudební festival Habrovka - Praha

Kdy:
Pátek 07.06.2019 od 16:00 hod až 08.06.2019
Kde:
U Habrovky 66/2, Praha 4
Pořadatel:
Sdílet:

Zveme vás na již 17. ročník hudebního festivalu Habrovka, který letos zacílí na téma Sousedi. Vydáte-li se ve dnech 7. a 8. června 2019 do zahrady kostela sv. Františka z Assisi v Praze 4, můžete se potkat jak se svými sousedy, tak i s hudebníky a divadelníky (nejen) ze sousedních zemí a měst.
Bonusem navíc budou jako vždy tematické workshopy, zábavné aktivity pro děti a přátelská komorní atmosféra.
Na hudební scénu letos zavítá legendární český písničkář Vladimír Merta s klavíristou a kytaristou Ondřejem Fenclem a houslistkou Jitkou Šuranskou, plzeňská kapela Timbasa spolu s jednou z nejlepších zpěvaček afrokubánského folklóru Marthou Galarraga, zpívající violoncellistka Dorota Barová, slovenské seskupení Ľudové mladistvá, Michal Ambrož s rockovou kapelou Hudba Praha a chybět nebude ani moravská cimbálovka s krojovanými tanečníky - Folklorní mejdlo.
Téma festivalu se odrazí i v divadelním programu - vystoupí například česko-německý kabaret přímo z Prahy DAS THEMA/ TO TÉMA, Studio Damúza a Fekete Seretlek s kabaretem ruského realismu, mostecký souboru Stinné stránky s absurdní komedií Miloše Macourka Hra na Zuzanku. A po loňském grandiózním úspěchu se na HABROVKU vrátí všech 20 000 židů pod mořem s improvizací na téma Sousedi.
Sobotní dopoledne bude tradičně věnované dětem. Čeká na ně vtipné divadelní představení Tři Medvědi a drzá Máša od souboru Loutky bez hranic, Romské pohádky společensky užitečného divadla Krutý krtek nebo tvořivé workshopy.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,425952911377