PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Dispenzarizace pro onkologické pacienty - Seminář / Praha 5

Kdy:
Úterý 28.05.2019 od 16:00 hod
Kde:
FN Motol, Praha 5
Pořadatel:
Sdílet:

Zejména pro onkologické pacienty je určený seminář, který pořádají neziskové organizace Centrum informací onkologického pacienta a Hlas pacientů v budově nové dětské onkologie v Praze-Motole. Tématy budou otázky ohledně dispenzarizace a informace o genomických testech.
Seminář se koná 28. května 2019 v 16 hodin v zasedací místnosti v budově nové dětské onkologie FN Motol.
Přednášet budou doc. MUDr. Jana Prausová, PhD. MBA, předsedkyně České onkologické společnosti a přednostka Onkologické kliniky FN Motol, MUDr. Lenka Vášová a MUDr. Katarína Petráková Ph.D., zástupkyně přednosty pro LPP Masarykova onkologického ústavu.
Moderování semináře pak připadne zástupkyním organizátorů PhDr. Ivaně Plechaté z Hlasu onkologických pacientů a Bc. Michaele Tůmové z Dialogu Jessenius.
Kromě zodpovězení otázek ohledně dispenzarizace onkologických pacientů budou tématem semináře také genomické testy. Genomové a molekulárně biologické vyšetření dovede nahlédnout ještě hlouběji do vnitřních struktur nádorové buňky. Výpovědní hodnota genomových testů je podpořená výsledky klinických studií s velkým počtem nemocných a mohou zásadně ovlivnit osud a kvalitu života.

Zájemci o účast na semináři mohou potvrdit svou účast na e-mailu info@dialog-jessenius.cz

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



64,564943313599