PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Andrea Bocelli In Concert 2019 - Praha

Kdy:
Sobota 30.11.2019 od 20:00 hod
Kde:
O2 arena , Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Pro všechny příznivce Andrea Bocelliho, kteří se na jeho letošní, dlouhé měsíce předem vyprodaný koncert nedostali, i pro ty, kteří by si chtěli výjimečný zážitek zopakovat, máme radostnou novinku. Maestro se do pražské O2 areny znovu vrátí 30. listopadu 2019. Program koncertu bude kromě klasického repertoáru obohacen i o skladby z nového alba "Sí", které oslavuje lásku, rodinu, víru a naději a vyjde na Decca records 26.října 2018.
Jako jedna z největších světových klasických hvězd zpíval pro papeže, prezidenta i královskou rodinu, vystoupil v největších koncertních sálech a operních domech světa a prodal 80 milionů nosičů. Přesto se jeho novým albem vrací ke svým kořenům s intimní sbírkou písní, která slaví lásku, víru a rodinu. Album bylo nahráno u něj doma v Itálii a bylo produkováno legendárním Bob Ezrinem (Pink Floyd, Lou Reed).
Sí je album o srdci a duši, pozitivitě a rodině, melodii a magii. Z tohoto důvodu si Bocelli zvolil silný a jednoduchý titul. "V tomto historickém období, kterým právě procházíme, často říkáme ne. Ale ano je to slovo, které říkáte, když dostanete svůj první polibek, když s někým souhlasíte, když chcete, aby se někdo cítil dobře.

Vstupné: od 900,- do 12.500,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,638925552368