PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Kultura, volný čas

Paintball v Praze Vám nabízí nevšední sportovní aktivitu, u které se vám do žil vžene spousta adrenalinu

06.01.2023
Paintball Prague se pyšní velkou stíhačkou MIG-21, kterou při cestě do Radotína určitě nepřehlédnete. Naleznete zde 2 areály a 5 nejlepších paintballových hřišť v Praze.
Foto: paintball-prague.cz
Kompaktní hřiště Vietnam je přímo dělané pro Junior paintball v rámci dětských oslav a pro rozlučky se svobodou. Dostatek překážek vám poskytne bezpečný úkryt, je však nutné promyslet taktiku, jak přemoci soupeře. Večer po západu Slunce není nic ztraceno - areál je osvětlen velkými reflektory a vy můžete nerušeně pokračovat ve hře, která je nyní ještě napínavější.

"Vojenská základna". Těžká technika, obrněný transportér, zákopy, nedobytný bunkr se střílnami a spoustu zajímavých míst, které využijete při plánování vlastní vítězné strategie.

Rádi byste si vyzkoušeli hřiště, kde hrají závody paintballový profíci? Pokud ano, tak vám vaše přání splníme. V areálu se nachází paintball hřiště jménem "Sport field". Zde máte jedinečnou možnost si tuto svižnou hru zahrát.

Nejnovější hřiště Nuclear town bylo postaveno ve stylu známé mapy "Nuke Town" ze hry Call of Duty. Naleznete zde školní autobus, transportér V3S, dvoupatrové budovy a oplocené domečky. Hřiště je osvětlené, tudíž vás tma nezastaví, právě naopak.

Veřejná hra! Dorazíte a hrajete - jednodušší už to být nemůže. Pokud nemáte partu, nevadí, můžete přijet klidně sami. Stačí vám jen přesná muška a trocha kuráže. Hraje se na dvou velkých hřištích, které se při této příležitosti spojí do jednoho velkého hřiště a vznikne tak Big Game.
Zde získáte jedinečnou možnost promýšlet strategii s profíky a zahrát si ve velkém počtu.

Lukohra! Máte rádi Robina Hooda a chcete si zkusit do někoho vystřelit šípem? Tak přímo v Paintball Prague můžete a nebojte, je to bezpečné.

Rozlučka se svobodou


V Paintball Prague je rozlučka se svobodou jedna z nejlepších v Praze. Rabbit hunt je výjimečný scénář hry, kde máte jedinečnou možnost doslova vyprášit kožich budoucímu ženichovi, kterého můžete navléct do vtipného kostýmu. No nezní to zajímavě? Kromě paintballu je tu spousta dalších možností, jak potrápit svého kamaráda.

Teambuilding


Paintball je skvělá aktivita jak na stmelení týmu, tak i na případnou pomstu. Na vše je Paintball Prague připraven speciálními scénáři, které vás rozhodně nudit nebudou a donutí vás k týmové práci.

Samozřejmě nesmí chybět možnost občerstvení v rámci BBQ, doplnění pitného režimu v Paintballovém Trucku a mnoho odpočinkových míst po náročné hře paintballu.

Zaujal vás paintball a rádi byste si rezervovali hru? Navštivte web www.paintball-prague.cz, kde najdete aktuální informace o veřejných hrách, slevách, balíčcích a další informace o skvělém paintballu v Praze.

Autor: St
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:
Komerční sdělení: TIP: Velký výběr airsoft zbraní

Další články z rubriky Kultura, volný čas

Branický knižní festival se vrací. Nezapomeňte si změnit datum ve svém kalendáři!

PRAHA - Knižní nadšenci, pozor! Druhý ročník knižního Malotrhu je tady! Přijďte se v sobotu 8. června 2024 připojit ke knižní oslavě, kde se setkáte s nejnovějšími knihami, autory a spoustou další zábavy. Moderní bookfest, který si nemůžete nechat ...

Český rozhlas Dvojka a hvězdy hudebního nebe vzdají poctu skladateli Petru Hapkovi

PRAHA - Petr Hapka by v květnu 2024 oslavil 80. narozeniny. Český rozhlas Dvojka se rozhodl této mimořádné osobnosti české hudby vzdát poctu koncertem ...

AV ČR: Architekt a fotografie. Josefa Schulze ukáže nová výstava ve Window Gallery

Praha - Ústav dějin umění Akademie věd ČR (ÚDU AV ČR) včera otevřel výstavu fotografií ve Window Gallery, netradiční galerii ve výlohách knihovny ústa ...

Třetí květnovou sobotu se uskuteční Den otevřených dveří v Českém rozhlase

V roce 2024 se Český rozhlas pyšní 101 lety od zahájení svého pravidelného vysílání. Přidejte se k oslavě tohoto významného milníku v sobotu 18. květn ...

V květnu se v ringu utkají profesionální vojáci se špičkami bojových sportů

Praha - Způsobů, jak podpořit Vojenský fond solidarity, je nepočítaně. Chrudimští výsadkáři zvolili ten nejtěžší možný. Rozhodli se, že uspořádají cha ...





Čtvrtek 25.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes