PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Módní tipy pro podzimní svatbu: Který vám padne do oka?

22.09.2022
Ačkoliv jako hlavní svatební sezónu lze označit spíše pozdní jaro a léto, i na podzim svatba může mít své kouzlo. Podzim inspiruje k jedinečné svatební výzdobě, celá akce tak může mít jedinečnou atmosféru. Ovšem je důležité se správně obléct, aby vás nepřekvapili případné rozmary počasí.
Ilustrační snímek | Foto: Kateryna Upit / Shutterstock.com

Výběr šatů pro nevěstu


Na většina svateb se můžeme setkat s klasickým svatebním dress codem nevěsty, kterým jsou krásné svatební šaty v bílé barvě. Ať už se chcete držet klasiky, či máte pro svou svatbu jiné představy, výběr šatů záleží pouze na vás. Výhodou je, že i když zvolíte zdobenější a těžší šaty, nemusíte se bát vysokých teplot, které jsou úmorné při celém dni ve svatebních šatech. Naopak je vhodné zaměřit se na výběr kabátku či případně kožíšku, který skvěle doplní šaty. Zůstanete tak v teple, přičemž budete vypadat stylově.

Spodní prádlo


Vzhledem k tomu, že podzimní období může být opravdu chladné, je důležité se dobře připravit. Kromě šatů je klíčový i výběr spodního prádla. I to může ovlivnit, jak se celý den budete cítit. Spodní prádlo pod svatební šaty by mělo být hlavně pohodlné. Skvělou volbou je proto bezešvé spodní prádlo. V případě upnutějších šatů nebude nikde nápadně prosvítat.

S tím souvisí také výběr barvy spodního prádla. Pokud máte klasické bílé šaty, tmavé spodní prádlo nemusí být nejlepší volbou, jelikož může prosvítat. Snažte se tedy myslet i na výběr vhodného prádla. Skvělým doplňkem jsou také punčochy, které v chladném počasí jistě oceníte.

Oblečení pro ženicha


I ženich to má s výběrem oblečení relativně jednoduché. Nezbytností je samozřejmě oblek pro ženicha. Vybírat můžete z různých barev, pochmurný podzim můžete skvěle rozzářit třeba netradiční barvou obleku. Ovšem chybu neuděláte ani s tradičními barvami, které skvěle zapadnou do podzimní krajiny. I muž by měl zvolit pohodlné spodní prádlo. Během dlouhého dne to jistě oceníte.

Vybírejte proto to, co je vám pohodlné, ať už jde o boxerky, trenýrky či slipy. Oblíbenou volbou je spodní prádlo Calvin Klein a Tommy Hilfiger, ovšem vybírat můžete i z mnoha dalších značek.

Dress code svatebčanů


Pokud jdete na svatbu jako host, vymyslet, co si obléct na svatbu, může být složité. Pokud ženich s nevěstou určili dress code, pak je důležité mu vyhovět. Může jít o formálnost oblečení, ovšem i barvy. Pokud však není určeno, v jaké barvě byste měli dorazit, pak volba záleží pouze na vás. Ženy mohou zazářit v krásně barevných šatech, které perfektně vyniknou. Muži pak mohou volit barevné doplňky, které sladí se svým dámským doprovodem. Podzimní svatba má jedinečnou atmosféru, kterou můžete ještě umocnit výběrem krásných šatů a doplňků. Nejen na podzim jsou oblíbené dřevěné módní doplňky.

Zařízení podzimní svatby


Ačkoliv podzimní počasí může být chladné, nabízí také řadu výhod. Nemusí vás děsit horké počasí a pocení se v obleku. Teploty naopak bývají příjemné, je však třeba připravit se i na případný déšť. Svatba na podzim má své nástrahy, ovšem může být stejně krásná jako v jakémkoliv jiném období. Vzhledem k tomu, že na podzim se příroda zbarvuje do krásných barev, můžete tomu přizpůsobit i svatební dekorace. Perfektně vypadá přírodní svatba - všímejte si krásných barev a přírodních doplňků kolem sebe. Využijte červenou, oranžovou, či třeba hnědou, které skvěle doplní přírodní dekorace ze dřeva, dalších přírodních materiálů, dýní, šišek a podobně. Možnosti jsou neomezené.

Atmosféra podzimní svatby je jedinečná. Toto roční období přímo vybízí k využití přírodních dekorací, které se skvěle doplní s barevnou přírodou. Svatební fotografie jsou kouzelné, západ slunce totiž přichází brzy. Můžete tak mít perfektní vzpomínky na tento velký den.

Autor: ML
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydlení. Poptávka však značně převyšuje aktuální nabídku, takže je to celkem boj. Dá se vůbec ještě ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Půjčka pro živnostníky nabídne všem široké možnosti

Potřebujete malou finanční injekci pro své podnikání? Pokud banka odmítne, je tu ještě nebankovní cesta, která je velmi jednoduchá a rychlá. Nabídne t ...

Chcete podnikat v Praze? Nezapomeňte na reprezentativní kancelář

Hledáte vhodné kancelářské prostory? Pro spoustu společností a potažmo i jejich majitele představuje výběr kancelářského zázemí nemalou výzvu. V souča ...





Sobota 20.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes