PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Potřebujete odborníka na autodopravu, přepravu nákladů i manipulaci s hydraulickou rukou?

18.05.2022
Ve stavebnictví, strojírenství, ale třeba i výrobním segmentu a dalších oblastech se neobejdete bez služeb autodopravy. Občas potřebujete manipulovat s hydraulickou rukou, zatímco jindy požadujete převoz uměleckých děl, stánků na výstavy a veletrhy či přepravu plynových zásobníků. V následujících řádcích vám představíme společnost, která má v tomto odvětví dlouholeté zkušenosti.
Ilustrační snímek | Zdroj: www.autodopravahruska.eu
Stavební společnosti potřebují dopravit stavební buňky i kontejnery, stejně tak požadují dodání skel na moderní fasádu. V každém případě je žádoucí mít k tomu vhodnou techniku, protože velkoformátové skleněné tabule potřebují speciální stojany, aby nedošlo k rozbití.

Kdy vám přijde autodoprava vhod?


Umělecká díla jako velké sochy, vzrostlé stromy s kořenovým obalem, elektrocentrály i dieselové agregáty, kanalizační skruže a další těžká břemena potřebují pro převoz speciální nákladní vozidlo, které navíc splňuje všechny technické parametry. V takovém případě je vhodné se obrátit na společnost, v jejímž portfoliu služeb je autodoprava, protože vám dokáže navrhnout optimální řešení problému.

S autodopravou můžete počítat i v okamžiku, kdy požadujete zvednutí těžkých břemen do patra, zajistit kompletní stěhování, převézt autovrak či železo, klimatizační jednotky, výtahy a kovové konstrukce. V případě, že pořádáte veletrhy a výstavy, můžete si nechat dopravit stánky.

V neposlední řadě vám autodoprava může pomoci, když si koupíte vířivku, krb, jakýkoliv rozměrný nábytek, střešní krytinu a podobně.

Specialistou na autodopravu je Rudolf Hruška


Současný trh je rozmanitý a působí na něm hned několik různých autodopravců, ovšem se vším výše zmíněným vám pomůže Autodoprava Rudolf Hruška. Poskytuje služby nejen na území České republiky, ale po celé Evropě. Zabývá se od roku 1991 nákladní autodopravou, přičemž má k dispozici hydraulické nakládací jeřáby, takže manipulace s hydraulickou rukou je samozřejmostí.

Autodoprava Rudolf Hruška si zakládá na spolehlivém a férovém jednání, kdy ke všem svým zákazníkům přistupuje individuálně. Zároveň disponuje velkým areálem, který je neustále pod ostrahou a kamerami. Zaměstnává proškolené řidiče, již úspěšně složili vazačské i jeřábnické zkoušky.

Vozový park tvoří nákladní auta s navigacemi a handsfree, navíc všechna vozidla jsou vybavena i řetězy na kola, přilbami a vestami. Obrátit se na tuto společnost můžete, ať už potřebujete stěhovat, překládat či uskladnit náklad, odtáhnout nákladní vozidlo a podobně.

Obraťte se tedy na profesionála s letitou praxí, který vám vyhoví po všech stránkách. Připraví vám i podrobnou kalkulaci služeb, abyste dopředu věděli, na kolik vás všechno vyjde.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydlení. Poptávka však značně převyšuje aktuální nabídku, takže je to celkem boj. Dá se vůbec ještě ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Půjčka pro živnostníky nabídne všem široké možnosti

Potřebujete malou finanční injekci pro své podnikání? Pokud banka odmítne, je tu ještě nebankovní cesta, která je velmi jednoduchá a rychlá. Nabídne t ...

Chcete podnikat v Praze? Nezapomeňte na reprezentativní kancelář

Hledáte vhodné kancelářské prostory? Pro spoustu společností a potažmo i jejich majitele představuje výběr kancelářského zázemí nemalou výzvu. V souča ...





Pátek 19.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes