PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Tipy na nejlepší dárky pro rybáře: praktické, nápadité i zábavné

20.09.2021
Je váš otec, děda, partner nebo kamarád náruživým rybářem, ale pro vás je rybaření španělskou vesnicí? Každý rybář ocení snahu. Proto vám přinášíme seznam nejlepších dárků pro rybáře. A zaručujeme vám, že s nimi rozhodně zabodujete.
Ilustrační snímek | Foto: GROGL / Shutterstock.com
Připravili jsme si pro vás několik nápadů, které mají jedno společné: jsou užitečné a na rybách neocenitelné. Zároveň o nich ale platí i to, že nejsou nudné.

Aby bylo rybaření pohodlné


Pokud bychom měli rybáře definovat jedním slovem, které by je vystihovalo a popisovalo jejich nejsilnější stránku, rozhodně bychom zvolili slovo trpělivost. Někdy je totiž nutné sedět dlouhé hodiny, než ryby začnou brát. Abyste tedy rybáři zpříjemnili čekání, investujte do kvalitní skládací židle.

Nejlépe takové, která má i speciální místo na odkládání kelímku či termohrnku. Před samotným nákupem skládací židle si projděte i recenze vánočních dárků pro rybáře. I v těch se totiž pohodlná židle vyskytuje poměrně vysoko a naleznete takovou, která bude vyhovovat vašim požadavkům.

Ať má váš rybář vše na jednom místě


K rybaření je potřeba celá řada věcí. Kromě prutů, navijáků, vlasců, háčků a podběráků, potřebují rybáři i doplňkové vybavení. To obsahuje například právě již zmíněnou židli, ale také dostatek tekutin, klobouk, vestu a náhradní oblečení. Aby měl váš rybář všechny tyto věci pohromadě a mohl se jednoduše dopravit k vodě, je rozhodně žádoucí, aby měl svůj speciální rybářský batoh. Pokud ho ještě nemá, máte další tip na dárek.

Je libo čerstvě upečenou rybu?


Jaký rybář by nemiloval čerstvě připravené ryby ihned po vylovení? Aby měl možnost si je vychutnat a ihned po příchodu domů připravit, investujte do kontaktního elektrického grilu. Ten se dá totiž použít celoročně, klidně i na kuchyňské lince. Který z nabízených grilů na trhu je nejlepší? Podívejte se na test kontaktních elektrických grilů a zjistěte, který dopadl nejlépe.

Náhradní holinky se vždy hodí


Každý rybář má svou typickou uniformu, která nesmí postrádat holinky. Znáte-li velikost bot rybáře, kterého chcete obdarovat, kupte mu nové rybářské holinky. Buď je může používat místo svých stávajících nebo je mít jako náhradní. Protože jedny holinky rozhodně nestačí.


Foto: : Rocksweeper / Shutterstock.com

Termoska na něco teplého


S příchodem podzimních a zimních měsíců jsou rána již pěkně studená a něco teplého do žaludku během čekání na úlovek, rozhodně přijde vhod. Proto je naším dalším tipem na dárek pro rybáře termoska. Některé firmy dokonce nabízí i jejich potisk. Díky tomu tak vznikne naprosto originální dárek. Při vymýšlení potisku a nápisu můžete vsadit i na trochu humoru a místo jména dát přednost například nápisům:
- Nejlepší rybář,
- Co ulovím, to sním,
- Rybičky, rybičky, rybáři jednou,
- a spoustě dalších, které vás napadnou.

Čelovka na bezpečnou cestu za rybami


S příchodem podzimu také souvisí tmavá rána. A jelikož náruživí rybáři vyráží za rybami ještě před úsvitem, můžete je vybavit na cestu praktickou čelovkou. S ní bude cesta k vodnímu toku mnohem snazší a také bezpečnější.

A pokud je rybář, kterého chcete obdarovat, váš rodinný příslušník, v případě, že ho obdarujete čelovkou, budete mít jistotu, že vždy najde cestu domů. Světlo ocení rybáři také při rozbalování a balení věcí. Hledat totiž spadlý háček v trávě je stejné, jako hledat spadlou nit v kupce sena. S čelovkou tak půjde případné hledání mnohem snáz.

Ať už je rybářem váš partner, rodič, kamarád nebo některý příbuzný, zcela jistě ocení vaši nápaditost a s kterýmkoliv dárkem z výše uvedeného seznamu zabodujete. V případě, že máte přehled o tom, jaké vybavení váš rybář používá, rozhodně se nebojte investovat i do něj.

Autor: ML
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

Lámete si hlavu s tím, kde najít opravdu poctivé bydlení v Praze?

Nejspíše vám nemusím představovat současnou bytovou situaci v hlavním městě. Do Prahy se zkrátka stěhuje stále více lidí, kteří shánějí pohodlné bydlení. Poptávka však značně převyšuje aktuální nabídku, takže je to celkem boj. Dá se vůbec ještě ...

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zele ...

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Půjčka pro živnostníky nabídne všem široké možnosti

Potřebujete malou finanční injekci pro své podnikání? Pokud banka odmítne, je tu ještě nebankovní cesta, která je velmi jednoduchá a rychlá. Nabídne t ...

Chcete podnikat v Praze? Nezapomeňte na reprezentativní kancelář

Hledáte vhodné kancelářské prostory? Pro spoustu společností a potažmo i jejich majitele představuje výběr kancelářského zázemí nemalou výzvu. V souča ...





Sobota 20.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes