PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Magazín

Patrik Malios spouští Vydavatelství Čas

01.06.2021
V současné době sice existuje spousta kvalitních zdrojů informací, ale pravděpodobně nám dáte za pravdu, že čtivých článků s informační hodnotou není nikdy dost. Pokud si tedy chcete rozšířit obzory a přečíst si zajímavé články, nadchne vás nově vznikající Vydavatelství Čas. V podstatě se jedná o moderní vydavatelství online magazínů, které se specializují na odborná a úzkoprofilová témata, takže má českému internetovému světu co nabídnout. Vydavatelství Čas si buduje silné portfolio oborových a specializovaných magazínů.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com

Kdo stojí za Vydavatelstvím Čas?


S nápadem založit specifické vydavatelství přišel Patrik Malios, o kterém jste možná už slyšeli, protože se jedná o tvůrce oblíbeného technologického magazínu CZECHSIGHT. Patrik absolvoval ČVUT a o technologie se zajímá i ve svém volném čase. CZECHSIGHT je jeho první velký projekt, jenž představuje jeden z nejvíce navštěvovaných tuzemských online magazínů s články o vědě, technice, ekologii a startupech. V redakci pracují studenti a absolventi věnující se právě technickým a přírodovědným oborům. Někteří redaktoři jsou dokonce vědeckými pracovníky, takže články jsou na vskutku vysoké úrovni.

Vydavatelství Čas a online magazíny


Patrikovi však poradil Michal Rost, že se svým potenciálem má rozšířit záběr a založit rovnou vydavatelství. Přesně tak vzniklo Vydavatelství Čas. Projekt podpořil i copywriter Lukáš Benzl, který se rozhodl pod vydavatelství dát i své online magazíny, jichž má hned několik. Velice známý je například magazín kamoska.cz s lifestylovou tematikou.

V současné době má Vydavatelství Čas pod svými křídly magazín o marketingu Marketaci.online či magazín o průmyslu ProfiPrumysl.cz, dále také magazíny o bydlení a s dalším zaměřením.

V neposlední řadě vydavatelství začalo spolupracovat s partnerem Virtuplex, přičemž společně připravují magazín o designu a architektuře. Možná jste už někdy byli na stránkách Next Floor, kde se dočtete o trendech v interiérech, exteriérech i komerčních budovách.

Kde se nachází Vydavatelství Čas?


Pokud byste hledali sídlo redakce Vydavatelství Čas, najdete ho na pražském Újezdě v ulici Zborovská. Patrik se sám postaral o rekonstrukci prostor, kde vznikají inovativní nápady a kvalitní obsah. Stejně tak v daných prostorách provozuje i další svůj projekt, kterým je Foch coworking.

Vydavatelství Čas má i svůj symbol, a tím je lev zápasící s hadem. Patrik tím chtěl symbolizovat to, že se snaží podloženými informacemi bojovat proti dezinformacím, jichž je v současné době více než dost.

Proč vydavatelství vzniklo?


Zrovna na takovou otázku by měl odpovědět sám Patrik, a ten nám vysvětlil, jak se věcí mají: "Vydavatelství Čas vzniklo s jasným záměrem, a to je kultivace českého online mediálního prostoru. Vnímali jsme obrovský propad v kvalitě tradičních online médií a jejich neprofesionální přístup jak ke čtenářům, tak klientům." Patrik také prozradil, že si zakládá na procesech a standardech kvality. Podle jeho slov jedině tak může vznikat obsah s výbornou informační hodnotou.

"Není možné napsat o něčem, co například není podložené, nebo nedejbože vůbec není pravda. Produkty, které programujeme ve velké míře, i sami testujeme a snažíme se do celého procesu přinášet přidanou hodnotu," dodává Patrik, který si zakládá na tom, aby redakci tvořili vzdělaní odborníci, jimž rozumí tomu, o čem píšou.

Články jsou dokonale prolinkované, takže se snadno dostanete i k velice zajímavým rozhovorům. Celý systém je promyšlený, navíc na jednotlivá témata je nahlíženo z více úhlů. Více informací a kompletní seznam všech online magazínů, které spadají pod Vydavatelství Čas, najdete na stránkách vydavatelstvicas.cz.
Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

5 největších mýtů o certifikátech ISO pro firmy

Zlepšení podnikání a vlastní společnosti má mnoho podob. Jednou z možností je získání jednoho z certifikátů, které ověří zákazníkům vaši kvalitu, zelené myšlení nebo bezpečnost práce. Bohužel také existuje hodně mýtů, kterým společnosti stále věří. ...

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Půjčka pro živnostníky nabídne všem široké možnosti

Potřebujete malou finanční injekci pro své podnikání? Pokud banka odmítne, je tu ještě nebankovní cesta, která je velmi jednoduchá a rychlá. Nabídne t ...

Chcete podnikat v Praze? Nezapomeňte na reprezentativní kancelář

Hledáte vhodné kancelářské prostory? Pro spoustu společností a potažmo i jejich majitele představuje výběr kancelářského zázemí nemalou výzvu. V souča ...

Vybudujte letní kapsulový šatník se značkou TATUUM - co v něm musí být?

Letní měsíce jsou jako bílý list papíru, na kterém můžeme tvořit naše každodenní stylizace. Značka TATUUM, známá svou nabídkou elegantního a nadčasové ...





Úterý 16.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes