PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

NO WAVES v Kokpitu - Praha

Kdy:
Pátek 24.04.2015 od 19:00 hod až 25.04.2015
Kde:
Kokpit café, Praha
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Program:
MY DEAD CAT:
Jsou z Brna. Odráží se v nich něco z Cure, stejně jako ze současných britských indie kytarovek. Pank, na kterej můžeš tancovat. Energická živá vystoupení. Ne nadarmo hrají třeba s The Estranged, loni vydali na vinylu svoji druhou dlouhohrající desku Shortcut To Hell, a zanedlouho by měl světlo světa spatřit její následovník, ze kterého pár ochutnávek hrají i živě.

KLUCI:
Kluci z marmelády vyučujou rejv-pank nejen doma v Broumově. Taneční kytarový riffy šmrncnutý jednoduchou elektronikou, oldskůlovej rap jako od Beastie Boys a ozvěny kapel jako Hadouken nebo The Rapture. Něco takovýho v Čechách nikdo nehraje.

OLD FOLKS HOUSE:
V Kokpitu jsou doma, navíc mají narozeninovou párty. Zběsile zahraná garáž, nějaký šedesátky, stejně jako současná surfová Kalifornie, naspídovaný country a k tomu spousta chytlavejch "aaaaaaaaaaaaaaahhhhhh".

THE OXX:
Kolečko, křížek, křížek. Zpátky ke kořenům. Mají díry v tričkách, ale nebrečí. Je jim sotva osmnáct, ale už mají za sebou dost dobrou desku a s sebou vezou "garage punk". Skejty, piva, rokenrol!

PSYCHOCANDY:
Znojemský vokurky zastydlý v devadesátkách. Uhlazený trio, který ale dokáže i kousat.. Grunge - Indie - Pop - Všecko tam je.

ŠTĚPIK ONE MAN BAND:
Zahraj něco mezi Beatles a Sex Pistols. Bude z toho takovej Ty Segall. Štěpik přijde, zapojí kytaru, sedne si za bicí a hraje to, k čemu se většina kapel ani nedohrabe. Sám. Tohle jsi pravděpodobně taky ještě neviděl.

AFTERPARTY:
SPACE BOY - Label de Mimo
Ústí nad Labem je hnusný. Navíc se tam občas zavře divadlo a na dobrý kluby práskaj zhrzený "pankáči" na hygieně, aby je zavřeli. Mrtví lidi u automatů čuměj přes diamant a čekaj na to, až slotmachine zahraje melodii Sunday Morning. Na druhou stranu je v Ústí skvělej Label de Mimo, a do Kokpitu přijede dát přísnou repovou afterparty Space Boy, kterýho můžeš znát i pod nickem Richie Methadone (třeba z featu na desce Robina Zoota) a spoustou dalších jmen. Bude to extra strong Armstrong trip. Richie mydlí cecky a přitom vidí trosky u popelnic (bez práce nejsou koláče ale jim postačí per ník).

NÁSILNÍK / SHAPERZ:
Shaperz jsou povětšinou Sqare (Libor Bambor), Skliba (jsem Jack z California) a Kvasnik (Matt se přistěhoval do Prahé z Madchesteru). Doma jsou ve sklepech, kde lidem matou smysly dýmem, halucinogenními animacemi a temným technem. Jejich live set odpálí Násilník, věčně wasted pankáč, kterej si v toxický psychóze myslí, že je Smack.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,106060028076