PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ANDREA BOCELLI - VÁNOČNÍ ROMANCE / Praha 9

Kdy:
Sobota 28.11.2015 od 20:00 hod
Kde:
O2 Arena, Českomoravská 2345/17, Praha 9
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Andrea Bocelli v roce 2013 zcela oslnil do posledního místa vyprodanou O2 arénu. Vstupenky byly nedostupné již několik měsíců před koncertem a příznivci, na které se nedostalo, dostali příslib, že se světová hvězda do Prahy brzy vrátí.

Charismatický zpěvák vážné i populární hudby, jehož hvězda začala strmě stoupat v devadesátých letech, stihl v poslední době vydat veleúspěšné album Manon Lescaut ve spolupráci s Plácidem Domingem a Anou Mariou Martinéz a letos v dubnu obdržel na "Billboard Latin Music Awards" v Miami cenu za celoživotní dílo jako velvyslanec italské hudby, který prodal na celém světě přes 80 milionů alb.

Bocelliho píseň Tomorrow in Milan ("La forza del sorriso"), kterou složil Andrea Morricone (syn Enia Morriconeho), se stala symbolickým zahájením příprav světové výstavy Expo 2015.

Jeho koncerty jsou proslavené repertoárem napříč žánry a skvělými duety s hvězdami jako Zucchero, Sarah Brightman, Tony Bennett, Christina Aquilera či Celine Dion.

Patrony Bocelliho začátků byli Luciano Pavarotti a Zucchero. Proslavila ho píseň "Con Te Partiro", kterou pak nazpíval právě se Sarah Brightman v nezapomenutelném duetu "Time to Say Goodbye".

Vstupné: od 950,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



48,903942108154