PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

TRANSMISSION 2014 - Praha 9

Kdy:
Sobota 25.10.2014
Kde:
O2 Arena, Praha 9
Pořadatel:
Sdílet:

Největší indoor taneční akce ve střední Evropě - Transmission - se vrátí do pražské O2 areny opět v sobotu 25. října s novou vizuální show "Seven Sins", aby opět uchvátila tisíce milovníků elektronické taneční hudby.

Edice Transmission "Sedm hříchů" bude konfrontací s pokušením života - sedm hříchů: chtíč, lenost, nestřídmost, hněv, lakomství, závist a pýcha.

Zážitek, kdy tisíce lidí sdílejí pocit sounáležitosti a tančí do rytmu v oceánu světla, obklopení pyro efekty a velkolepou laserovou show, vám zaručí, že tato noc předčí vaše očekávání.

Abychom line up sladili s tématem Seven Sins, letošní line up se bude skládat ze sedmi umělců (plus warm up DJ) a každý z nich bude zastupovat jeden ze sedmi hříchů. Můžete se těšit na uplifting trance sound v kombinaci s tech trance, progressive trance a big room soundem.

Kompletní program a umělci, kteří učiní z Transmission edice "Seven Sins" nezapomenutelnou noc, jsou: MARKUS SCHULZ, JOHN O?CALLAGHAN, GIUSEPPE OTTAVIANI, SOLARSTONE, ALEX M.O.R.P.H., BRYAN KEARNEY, PHOTOGRAPHER, THOMAS COASTLINE (warm-up DJ), TRANSMIX od RANK1, VISION IMPOSSIBLE, VEČEREM VÁS PROVEDE MC DA SILVA.

VSTUPNÉ: 1 290,- Kč / VIP 2 500,- Kč
Vstup na akci povolen pouze osobám starším 18 let!!

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,888008117676