PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Cestovatelské kino: Transsibiřská magistrála - Praha

Kdy:
Středa 16.09.2020 od 20:30 hod
Kde:
Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Sdílet:

Objevte Rusko s jednou jízdenkou na vlak! Pestré scenérie míhající se za oknem, autentická setkání s místními i spolucestovateli na palubě.
Jaké je to strávit několik dní ve slavném vlaku? Je pravda či mýtus, že několik dní vidíte jen lesy? Jak si Rusové krátí čas během jízdy? Ochutnejte s námi dobrodružství na kolejích křižující města Petrohrad, Moskva, Novosibirsk, Jekatěrinburg, Irkutsk a Bajkal.
Procestujte ocelovou stuhu, která obepíná Rusko s cestovatelem Janem Harudou, který bude pozornost věnovat nejen samotné magistrále, ale skrze množství témat s ní spjatých, nám přiblíží Rusko. Nebudou chybět ani praktické tipy na cestu.
Jan Haruda je vystudovaný kulturní a politický geograf, marketér a tvůrce cestovatelských komiksů. Ve svých přednáškách rád uvádí historicko-geografická fakta do zajímavých souvislostí. O sobě napsal například i: Necestuji a neprovázím vás proto, abychom měli pěkné fotky do rodinného alba, ale věřím, že za každou cestou se skrývá veliké tajemství poznání sebe, přátel, jiných kultur nebo míst, které v nás nechají zakořenit ten nádherný pocit objevování.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,673973083496