PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Mezi Ploty - Festival / Praha

Kdy:
Sobota 30.05.2020 od 12:00 hod až 31.05.2020
Kde:
Psychiatrická nemocnice Bohnice , Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Na 14 scénách v bohnickém parku uvidíte a uslyšíte Tomáše Kluse, Divokýho Billa, Čechomor a dalších 160 kapel a divadel ve špičkové jarní formě. A dáte za to sotva tolik jako za koncert jednoho populárního interpreta.
Hlasivky si už chystá taky Xindl X, David Koller, J.A.R., Jaroslav Uhlíř, Pokáč, Kašpárek v rohlíku, Sto zvířat, Mňága a Žďorp, NO NAME, Marta Jandová, PSH, Poletíme?, Lenka Dusilová, Už jsme doma, Mucha, Tomáš Matonoha & Inspektor Kluzó, Gipsy.cz, Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá, The Plastic People of the Universe (Janíček, Brabenec, Kvasnička, Judl, Babka), Lanugo, Please The Trees, Eddie Stoilow, Sunflower Caravan, Jablkoň, Tam Tam Batucada, Michal Horák, Bert & Friends, Robin&son, BomBarďák či Cocoman.
A z divadel přijede třeba Divadlo v Dlouhé, Divadlo Na Fidlovačce, Studio Ypsilon, Divadlo SpoluHra (Vilma Cibulková a Alžběta Staňková), A studio Rubín (Lukáš Příkazký a spol.), Studio DAMÚZA, Bohnická divadelní společnost a další...
Chybět nebude rozlehlá Rodinná zóna, kde to rozjede kupříkladu potřeštěný Kašpárek v rohlíku, Sto zvířat dětem, Čiperkové a samozřejmě ani workshopy, diskuze, soutěže a hry.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



161,65494918823