PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Stavby z přírodních materiálů 2020 - Konference / Praha

Kdy:
Pátek 06.03.2020 od 19:00 hod až 08.03.2020
Kde:
KZ Domovina, Na Maninách 1525/32a, Praha 7
Sdílet:

Baobaby z.s. pořádá pro všechny příznivce přírodního stavitelství, ekologických stavebních materiálů, úsporných technologií a permakultury již 7. ročník konference Stavby z přírodních materiálů 2020, která se koná 6.-8. 3. 2020 v kulturním zázemí Domovina v Praze. Přednášky budou v češtině a angličtině, tlumočení je zabezpečeno.
Letošní ročník přináší zajímavý a různorodý program a setkání s místními (Tomáš Hajzler, Soňa Jonášová, Jitka Dostálová, Zuzana a Ján Matúšovi) i zahraničními odborníky ( Oleksandr Dymnich, Jeffrey Hart, Moritz Reichert, Raphael Petit ) a další, od kterých se můžeme mnohé naučit. Od pátku do neděle naši řečníci postupně otevřou témata z oblasti architektury, využívání odpadu, přírodní izolace, zelených střech, vodního hospodářství, přírodních stavebních materiálů.
Bude to víkend plný přednášek, diskuzí, setkání a sdílení s komunitou lidí kolem přírodního stavitelství.
Kromě přednášek máme připravenou i jinou aktivnější formu zábavy. Večery budou patřit seznamování, sdílení, příběhům, hudbě a tanci. Odhlaste se na chvíli z online světa a přijďte se pobavit do skvělé společnosti. Vstupenky je možné zakoupit na jednotlivé dny i na celou konferenci.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,119888305664