PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Zastav se na malou chvíli - Výstava / Praha

Kdy:
Neděle 22.12.2019 od 17:00 hod
Kde:
Žižkovský tunel , Praha
Pořadatel:
Sdílet:

V žižkovském tunelu ze strany Tachovského náměstí na vás čeká od 18.oo vernisáž dětských obrázků, ze kterých na "malou chvili" vznikne galerie plná barev a dětského vidění světa. Do malování obrázků se mohou zapojit všechny děti i dospělí.
Projekt je propojen s písní zpěvačky Zuzky Hofmanové s názvem "Zastav se na malou chvíli", která na místě zazní. Můžete se taky těšit na vystoupení dětského sboru.

Co chceme od vás:
- Vyzvěte děti (vaše, kamarádů, ve školce/ ve škole), ať nakreslí obrázek, který znázorní to, co je pro ně důležité - Vezměte s sebou celou rodinu, ale hlavně děti a jejich obrázky. - Zastavte se s námi na malou chvíli, prohlédněte si galerii a zamyslete se nad tím, co je pro vás opravdu důležité. - Podpořte dobrou věc a přispějte na realizaci projektu Zastav se na malou chvíli.
Vybrané peníze z dobrovolné sbírky použijeme na projekt Zastav se na malou chvíli. Jeho cílem je pomoci těm, kteří pomáhají! Rozvojovým a sebezkušenostním programem chceme lidem z pomahajicích profesí (osobám pracujicim s handicapem, sociálním pracovníkům, učitelům...) vrátit radost, nadhled, energii a poděkovat jim tak za to, co dělají.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



117,79594421387