PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ŠTEFAN MARGITA - Benefiční koncert / Praha

Kdy:
Úterý 29.10.2019 od 19:00 hod
Kde:
Kostel svatých Šimona a Judy, Praha 1
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Benefiční koncert operního pěvce Štefana Margity po roce opět rozezní prostory kostela svatých Šimona a Judy v Praze. V úterý 29. října zde v rámci projektu Klobouk dolů vyzdvihnou onkologicky nemocné a vzdají hold jejich blízkým i zdravotnickým pracovníkům, kteří o ně pečují.
Štefan Margita společně se svými hudebními přáteli, mladou sopranistkou Kristýnou Vylíčilovou, houslistou Miroslavem Ambrošem a uskupením Ambroš Ladies Orchestra, přednese skladby Vivaldiho, Schuberta, Mozarta, Čajkovského a dalších.
Koncert pod názvem Klobouk dolů společně organizují Dialog Jessenius a Projekt 35. Tímto způsobem chtějí poděkovat všem zdravotníkům - lékařům i sestrám, kteří pomáhají onkologickým pacientům v jejich nelehkém boji. Zároveň oceňují a podporují i přímo onkologicky nemocné. Je přístupný i pro zájemce z řad veřejnosti.
Vstupenky v ceně 1000,- Kč je možné objednat na info@dialog-jessenius.cz. Výtěžek ze vstupného bude věnován na podporu projektu Centra informací pro onkologické pacienty, který provozuje společnost Dialog Jessenius v prostorách Fakultní nemocnice Motol.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



107,91683197021