PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Classic Expo 2019 - Praha

Kdy:
Pátek 08.11.2019 od 12:00 hod až 10.11.2019
Kde:
PVA Expo, Beranových 667, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Na unikátní výstavě historických vozidel Classic Expo se představí přes 150 exponátů a vytvoří krásnou atmosféru pro bohatý doprovodný program.
Značkové kluby i spolky historických vozidel prezentují svou činnost, představí vozidla svých členů i různé motoristické akce, které pořádají.
Významnými body výstavy jsou letošní kulatá výročí několika značek a věhlasných modelů automobilů. Některé z nich budete moci nejen sledovat, ale v případě zájmu si je také zakoupit.
Odborná porota pořadatele vybere a ocení nejzajímavější a nejhezčí vozidla na výstavě v rámci soutěže Concours dElegance. Proběhne také výstava výtvarného umění na téma motorismu a automobilového designu pod názvem Cars Art Design. Zpestřením programu je dražba historického vozidla pod vedením zkušených dražitelů.

K příjemnému posezení ve stylové kavárně v podobě automobilu Citroën HY a Volkswagen Transporter budou promítány různé motoristické filmy. Skvělou atmosféru výstavy doplní v sobotu a v neděli ještě živá hudba, hrající po celé dny k poslechu a příjemné náladě.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



138,84902000427