PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Kreslení v Pražských uličkách - Praha

Kdy:
Neděle 09.06.2019 od 14:00 hod
Kde:
Alšovo nábřeží 12, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Pojďte s námi kreslit do malebných pražských uliček. Na kreslení v pražských uličkách Vám stačí si vzít skicák a uhel. Povíme si něco o prespektivě, stínování, měření a jak na správný výběr námětu. Jak nakreslit ulici, panorama Prahy, budovu či kostel? Vše se dozvíte na naší venkovní lekci kreslení.
Zachyťte známá pražská místa a budovy a užijte si příjemný čas ve společnosti profesionálního malíře. Kreslení je koncipováno tak, abychom se dozvěděli něco z málo z historie navštíveného místa a měli dostatek času na kreslení a malování. Se začátečníky projdeme základy kresby, s pokročilými se vrhneme do světa barev.
Výuka je sestavena tak, abyste strávili příjemný čas plný zábavy i učení. Těšíme se na společné chvíle. Pokud nemáte vlastní skicák, na místě budou zdarma k dispozici klasické bílé papíry formátu A4.
Máme pro Vás připravená krásná zákoutí. Čeká Vás například panorama Hradčan, milovníci Pražského hradu si mohou nakreslit klasický pohled na hrad s Karlovým mostem, nebo naopak ne tak všední pohled na most a Karlovy lázně či Národní divadlo, které budeme kreslit z příjemného prostředí Střeleckého ostrova.
Pro začátečníky doporučujeme: přírodní uhel, plastická guma, fixative skicák A4, případně A5, nebo větší papíry a podložku na kreslení (např. desky), které si budete moci dát na stojan může se Vám hodit polštářek či deka na sezení, pití, svačina a pokrývka hlavy v případě slunečného počasí.
Pokročilí malíři si mohou vzít: malířské plátno (cca 40 x 60 cm), stětce, nádobu na vodu, paletu akrylové, akvarelové či olejové barvy.
Sraz u sochy Josefa Mánesa u Rudolfina (Alšovo nábř. 12)

Cena: 550,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



108,72507095337