PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Dobré víly běží pro děti - Praha

Kdy:
Sobota 07.09.2019 od 17:00 hod
Kde:
Náměstí Republiky, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Poběžte s námi pro děti 7. září 2019 v rámci běhů Adidas Běh pro ženy 5 km nebo Birell běh na 10 km a přidejte si k fajn pocitu z běhu také dobrý pocit z pomoci.
Startovní balíček včetně registrace zakoupíte přes www.vilybezi.cz za cenu jako od organizátora závodu s tím rozdílem, že část peněz poputuje na účet naší neziskové organizace Dobré víly dětem. Počet registrací je omezen.
Že neznáte Dobré víly dětem? Nevadí. Rádi se Vám představíme. Naším posláním je: Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější - čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru. Naše pozornost směřuje také k pěstounským a neúplným rodinám. Jsme přesvědčeni, že i sebemenší podpora, ať už morální nebo finanční, může být velkou pomocí.To, co děti prožily, neovlivníme, ale chceme, aby uvěřily, že mohou být v životě šťastné. Více o nás a naší činnosti se také dozvíte na www.dobrevily.cz.
Dotazy ohledně všeho co souvisí se závodem Vám ráda zodpoví víla Terka na e-mailu tereza@dobrevily.cz.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



147,84693717957