PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Rockový Slunovrat 2019 - Řevnice

Kdy:
Pátek 31.05.2019 od 12:00 hod až 02.06.2019
Kde:
Lesní divadlo , Řevnice
Sdílet:

Festival Rockový Slunovrat, který se již potřinácté uskuteční ve dnech 31. května a 1. června 2019 v areálu lesního amfiteátru v Řevnicích u Prahy, již zveřejnil kompletní program.
Na třech pódiích vystoupí mnoho zahraničních i tuzemských kapel a DJů. Headlinerem letošního ročníku je švédská rocková formace Royal Republic, která v rámci svého festivalového turné představí albovou novinku.
V závěsu za nimi jsou němečtí punkrockeři Itchy, španělské ska v podání Auxili nebo elektronika od I Wear Experiment z Estonska. Napůl ze Spojených státu jsou i Noise of Human Art alias N.O.H.A. Zahanbit se nenechá ani česká a slovenská scéna. Skupiny jako Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Wohnout, Circus Problem, Prago Union, Kapitán Demo, Skyline, Sto zvířat a mnoho dalších zaplní nabitý dvoudenní program.
Nebudou chybět chill zóny v čele tradiční pláží v lese ani kvalitní jídlo pro masožravce či vegany. Pokračuje i charitativní soutěž mladých kapel Rockový Slunovrat léčí, která má za cíl nejen podpořit možné naděje české hudební scény, ale zejména pomoci nemocným cystickou fibrózou. V rámci této nadace lze nově přispívat i na elektrický vozík pro handicapovaného Patrika Šimánka.

Více informací o akci je k nalezení na: www.rockovyslunovrat.cz nebo na facebookových stránkách festivalu.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



46,763181686401