PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Poslední prázdninová koupačka - Čestlice

Kdy:
Sobota 01.09.2018 od 09:00 hod až 02.09.2018
Kde:
Pražská 138, Čestlice
Pořadatel:
Sdílet:

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, a to znamená jediné - návrat do školních lavic. Co takhle dětem dopřát báječnou koupačku a zpestřit jim poslední volné dny? Máme pro vás tip! Vyrazte do Aquapalace Praha, který se již během léta proměnil v pořádnou divočinu.
První zářijový víkend bude ve Vodním světě patřit nejmenším, kteří se v pondělí vrací do školy. Hned ve dveřích je uvítají domorodci z džungle, u kterých si vyzvednou svůj první džungleton. Poté si užijí nejrůznější soutěže, za odměnu získají kornout plný sladkostí a utkají se v turnaji s herními konzolemi Nintendo o zajímavé ceny. Vyzkoušet si mohou také šplh po liánách, zkrocení divokého krokodýla přímo ve vodě či napínavý souboj v džungle aréně.
To však není všechno! Malí objevitelé mohou neúnavně pátrat v tajuplném ČEZ Paláci pokladů, dobývat Palác dobrodružství i spokojeně odpočívat v Paláci relaxu. Legraci a napětí zažijí na 12 tobogánech, včetně šíleného adrenalinového trychtýře i tandemové skluzavky, kde se s parťákem utkají o nejrychlejší sjezd.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,413078308105