PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Weber Grill Academy - Praha 7

Kdy:
Pátek 02.06.2017 od 17:00 hod
Kde:
Chefparade, Bubenské nábř. 306/13, Praha 7
Pořadatel:
Sdílet:

Na základě velkého zájmu o kurzy grilování můžete od května až do září v Chefparade navštívit některý z kurzů Grilakademie Weber. Naši grilmistři vám prozradí veškeré své triky pro dokonalý zážitek z grilování a pomohou vám stát se skutečnými grilovacími experty.
Víte, jak využít grilovací štěpky a zaudit lososa? Jak připravit dokonalý steak? Znáte techniky přímého i nepřímého grilování? Naučte se na grilu připravit víc, než jen předem naložený kus masa a staňte se mistry v grilování!
V rámci téměř čtyřhodinových kurzů budou připravována špičková menu, zahrnující předkrm, hlavní chod i dezert. Každé jídlo bude připravováno spolu s účastníky přímo na grilu s využitím nejkvalitnějších surovin. Zároveň budou mít potenciální grilovací experti možnost seznámit se s kompletní škálou grilů na dřevěné uhlí a grilů plynových a elektrických ze sortimentu firmy Weber - včetně nejrůznějšího příslušenství, jako jsou otáčecí špízy, udicí prkénka, wok pánev, stojan na drůbež atd.
Na závěr kurzu budou jeho účastníci odměněni speciálními dárky. Obdrží nejen veškeré recepty na jídla, která vlastnoručně připravili, ale také grilovací zástěru Weber a certifikát zkrátka vše, co nový grilovací expert Weber potřebuje.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



52,417993545532