PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

AHOY JARO! ANEB JARNÍ FESTIVAL NA PRAZE 1

Kdy:
Neděle 02.04.2017 od 14:30 hod
Kde:
Park Kampa, Praha 1
Pořadatel:
Sdílet:

V neděli 2. dubna propukne v parku Kampa, Tyršově domě a Michnově paláci festival Ahoy jaro!
Jarní veselí spojené s divadelním průvodem pořádá radní pro kulturu a sport Filip Kračman z Městské části Praha 1. Vstup na rodinné odpoledne plné velikonočních zvyků a tradic, výtvarných workshopů, vystoupení známých osobností spojené s ochutnávkou českých i zahraničních specialit je zdarma.

Návštěvníci se mohou od 14:30 do 17:30 zapojit do dění, jehož stěžejní část tvoří divadelní průvod pod taktovkou Adama Halaše, šéfa Nonverbálního divadla HAMU. Divadelní průvod vyrazí v průběhu odpoledne hned dvakrát a povede z nádvoří Tyršova domu do parku Kampa.
Celý program je zaměřený na široké publikum a počítá i se zahraničními návštěvníky. Na území městské části Praha 1 žije totiž mnoho cizinců, kteří si na festivalu také přijdou na své.
Vzácnými hosty nedělní akce budou i herci Vladimír Polívka a David Prachař. Pro rodiny s dětmi jsou připraveny kreativní výtvarné dílny s velikonoční a jarní tématikou, ukázka pletení pomlázek, barvení kraslic, malování na obličej, skákací hrad, ukázka jízdní policie a policejní vůz. Přijedou také dobrovolní hasiči se zábavným programem.
Více informací na: www.praha1.cz a www.facebook.com/praha1cz

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,897039413452