PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Katalog firem » Práce a řemesla » Zedníci, zednické práce » Detail firmy

SANACE VAPE, s.r.o. - stavby, rekonstrukce, sanace zdiva Praha

Nad přívozem 1042/12 (pobočka), Praha 4 - Braník 147 00

Popis činnosti


SANACE VAPE, s.r.o. vznikla v roce 2005 jako stavební firma se zaměřením na sanaci vlhkých objektů, betonových konstrukcí a plochých střech. Postupem času začala nabízet veškeré stavební práce a to prakticky po celém území ČR, zejména pak v pražském a středočeském kraji. Každý rok provede firma cca 25 staveb většího charakteru.
Jsme zapsáni v seznamu odborných dodavatelů Zelená Úsporám.

Jsme držiteli certifikátů systémů BAUMIT, RIGIPS, ICOPAL, SCHOMBURG, BASF, VEDAG, LAFARGE, AMF, EKOLAK, KNAUF, SCHOMBURG, atd.


Zaměření firmy je směrováno hlavně na sanace zdiva, betonu a plochých střech. Dále se zabýváme stavebními pracemi od údržeb po kompletní stavby "na klíč" charakteru jak pozemního - výstavba bytová, průmyslová i ve sféře obchodu a služeb. Kromě základních činností provádí společnost také specializované činnosti i samostatně - sanace vlhkého zdiva, zakládání staveb, sádrokartony, tesařské práce, sanace zdiva a střešních plášťů, speciální izolace (chemické, PVC, atd.) veškeré profesní práce, zámečnické práce, klimatizace, servis diesel agregátů, vodorovné dopravní značení VDZ, demolice i úzce specializované činnosti, inženýrská činnost, projekční činnost, dozor investora, průzkumy a návrhy v oblasti střešních poruch a vlhkého a mokrého zdiva.

Na provedené práce poskytujeme záruky až 72 měsíců.

Vybavenost odpovídá plně rozsahu prací. Firma má možnost dostatečného množství mechanizace pro výstavbu a další prostředky pro úspěšnou realizaci prací včetně nářadí, vlastního lešení apod. Firma má možnost dostatečného množství mechanizace pro výstavbu a další prostředky pro úspěšnou realizaci prací včetně nářadí, vlastního lešení apod.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: SANACE VAPE, s.r.o. - stavby, rekonstrukce, sanace zdiva Praha
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba

dle telefonické domluvy

Zařazení v kategoriích

Zedníci, zednické práce
Sanační práce
Izolační a zateplovací práce

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz

Katalog firem PrahaDnes.info

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes