PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Zpravodajství » Kultura, volný čas

Poznejte 6 DJs, kteří se utkají na českém finále Red Bull Music 3Style

11.09.2018
PRAHA - Rozžhavit pult i publikum a ovládnout svět svým mixem - o tom je Red Bull Music 3Style, soutěž, která sdružuje DJs z celého světa. Tady je šest Čechů, kteří se 21. září potkají v pražském klubu Roxy.
Ilustrační snímek | Foto: nedori.cz
Red Bull Music 3Style se chystá v Česku oslavit umění DJingu. Sledujte šest lokálních DJs, šest statečných na jejich cestě za světovým finále na Tchaj-wanu, kam se probojuje pouze jeden z nich. Vybraní finalisté letošního ročníku se pokusí z pódia oslnit porotu a pobavit hudební fanoušky svým jedinečným stylem a technickou zdatností - vyhraje ten, kdo dokáže být nejoriginálnější, nejšikovnější a bude nejvíce bavit publikum.

České finále se odehraje už 21. září v pražském klubu Roxy a pokud máte v plánu se na akci vydat, určitě si kupte lístky v předprodeji. Večerem bude provázet MC VEC, v porotě usedne Mike Trafik, uznávaný český producent, DJ Aleqs Notal, první světový 3Style šampion, a Damianito, kralující světový šampion. Napětí soutěžního klání uvolní live shows, o které se postarají DJ Wich, Trosky, Mike Trafik, Aleqs Notal a Damianito.

Ale teď zpět k finalistům, jimiž jsou: DJ Ondrash, DJ Forrest Pine, DJ Diskotek, DJ Roxtar, DJ Friky a DJ Buldog. Dovolte nám, abychom vám je trochu přiblížili!

DJ Ondrash
Nejmladší ze všech DJs. Je mu 24 let, pochází z Chebu a na gramofony hraje 4 roky. V loňském finále Red Bul 3Style obsadil 2. místo. Úspěchy v posledních dvou letech sbírá také na českých finále IDA a DMC. Na konec letošního roku připravuje vydání EP s názvem Album 3393. Jeho hudební vzor jsou Four Color Zack. Do finále jde s heslem: "Spíš něco než nic."

DJ Forrest Pine
28letý DJ, který se DJingu věnuje 5 let. Je členem projektu Double Jam s DJ Buldogem, s nímž společně obsadili druhé místo na IDA CZ 2017. Hraní před skutečným davem zažil na vyprodané show Marpa v pražské O2 Aréně. Jeho vzorem jsou Four Color Zack a do finálového večera jde s mottem: "Něco, co nebudete čekat."

DJ Diskotek
32letý DJ původem z Brna, který se na scéně pohybuje již 16 let. Na IDA World Finals 2008 obsadil 4. místo v kategorii show s 1210 Symphony. Tu tvoří společně s DJ Chocolaticem, se kterým mají na kontě i mixtape Needle Droppin. Mezi jeho hudební vzory patří Craze, D-Styles a Rafik. Na finále si podle svých slov připraví "15 minut nevšední podívané".

DJ Roxtar
Je mu 35 let, pochází z Prahy a za gramofony se pohybuje již 14 let. Loňský šampion českého finále Red Bull 3Style se letos pokusí o obhajobu titulu. Momentálně se věnuje vlastní produkci a spolupráci s hudebníky, vidět jste ho mohli třeba s Pražským výběrem na červencovém koncertě Rolling Stones. Mezi jeho hudebními vzory najdeme Qberta, Mix Master Mika a Skratch Bastida. Na otázku, co můžeme během finále od něj čekat, odpověděl: "Nechte se překvapit!"

DJ Friky
37letý DJ z Horního Slavkova se DJingu věnuje už 16 let. Dvakrát byl úspěšný na DMC World Final v kategorii týmů, v nichž obsadil 3. místo. Momentálně se mimo jiné věnuje Neandrtal Projectu se zpěvákem Martinem Svátkem. Vyhraněné vzory nemá, je jím totiž každý, kdo se dostane na světové DMC. K tomu, jak se těší na národní finále, nám řekl: "Sám nevím, co mám očekávat, tak snad se pobavíme!"

DJ Buldog
Je mu 28 let, pochází z Prahy a hraní se věnuje 5 let. Má za sebou úspěchy na IDA CZ 2017 a 2018. V současné době se kromě klasického hraní a projektu Double Jam s Forrestem Pinem věnuje také bubenické show Groove Army a hraje v taneční divadelní inscenaci Na dech. Mezi jeho vzory patří Angelo a Jazzy Jeff. Do Roxy jede s jasným cílem: "Na letošním finále chci bavit jak publikum, tak i sebe."

Pokud chcete vidět, jak se těchto šest DJs utká v boji o titul národního šampiona v soutěži Red Bull Music 3Style, doražte 21. září do pražského klubu Roxy!
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Kultura, volný čas

Český rozhlas Dvojka a hvězdy hudebního nebe vzdají poctu skladateli Petru Hapkovi

PRAHA - Petr Hapka by v květnu 2024 oslavil 80. narozeniny. Český rozhlas Dvojka se rozhodl této mimořádné osobnosti české hudby vzdát poctu koncertem. 17. dubna 2024 ve vyprodaném Kongresovém centru v Praze zazpívají největší hity Petra Hapky ...

AV ČR: Architekt a fotografie. Josefa Schulze ukáže nová výstava ve Window Gallery

Praha - Ústav dějin umění Akademie věd ČR (ÚDU AV ČR) včera otevřel výstavu fotografií ve Window Gallery, netradiční galerii ve výlohách knihovny ústa ...

Třetí květnovou sobotu se uskuteční Den otevřených dveří v Českém rozhlase

V roce 2024 se Český rozhlas pyšní 101 lety od zahájení svého pravidelného vysílání. Přidejte se k oslavě tohoto významného milníku v sobotu 18. květn ...

V květnu se v ringu utkají profesionální vojáci se špičkami bojových sportů

Praha - Způsobů, jak podpořit Vojenský fond solidarity, je nepočítaně. Chrudimští výsadkáři zvolili ten nejtěžší možný. Rozhodli se, že uspořádají cha ...

Ceny Anděl: Album roku nahráli November 2nd, do Síně slávy vstoupil Jiří Korn

Praha - Česká hudební akademie udělila 30. března Ceny Anděl Coca-Cola 2023. Celkem bylo oceněno patnáct nahrávek a projektů. Nejlepší album nahráli N ...





Středa 17.4.2024
Praha
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes