PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Festival KoresponDance 2019 - Praha

Kdy:
Úterý 25.06.2019 od 18:00 hod
Kde:
Invalidovna, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

V polovině července otevře zámek Žďár své brány mezinárodnímu festivalu současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu KoresponDance. První festivalový den ale vypukne už 25. června v Praze v krásných prostorách Invalidovny.
Na programu bude mimo jiné i velmi fyzické sólo jednoho z nejúžasnějších australských tanečních umělců současnosti Jamese Batchelora.
PROGRAM KoresponDance v pražské Invalidovně začne v 18:00:
Agáta Jarošová: Sa Présence, atmosférická, do detailu propracovaná černobílá choreografie, která vás přenese do jiného světa, do světa ptačích bytostí. The Banquet, výjimečná mezikontinentální spolupráce, výjimečné propojení ghanské tradiční kultury a evropského baroka. Hostina končí, hosté usínají na stolech i pod nimi, láska se probouzí...
Ukázka z chystané světové premiéry, která proběhne 12. července ve Žďáru,James Batchelor and Collaborators: HYPERSPACE, sólo, které se zrodilo díky jedinečné zkušenosti z vědecké expedice na Antarktidu. Aerowaves Twenty19 zařadil HYPERSPACE mezi dvacet nejlepších tanečních představení v Evropě.
Vstup na pražský program je zdarma.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



38,281917572021