PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

MarpoDrome 2019 - Praha Letňany

Kdy:
Sobota 28.09.2019 od 15:00 hod
Kde:
Letiště, Praha-Letňany
Pořadatel:
Sdílet:

Je nám ctí představit vám další milník v historii kapely MARPO & TroubleGang - rozhodli jsme se připravit dosud nejnákladnější a nejvýpravnější koncert české kapely v historii ČR!
Pro drastickou většinu je O2 arena vrchol všeho. Celý kariéry. Dvacetiletý cesty. Cesta TroubleGangu ale trvá teprve 6 let a za tak krátkou dobu se dostat na vrchol se ještě nepodařilo nikomu. V různejch rozhovorech z nás páčili, že další milestone by mohl být Eden nebo Strahov 2020. Taky jsme si to mysleli ... ale už v pondělí, dva dny po skončené MarpoAreně jsme měli vymyšlenej novej koncept - halu už větší udělat nemůžeme, takže musíme ven, ale čekat do 2020 se nám rozhodně nechce!
Tohle nás dovedlo k myšlence, že náš další megaprojekt bude open-air pro 25.000 lidí, termín sobota 28. září 2019 a lokace - pražský letiště Letňany. O2 arena ukázala, co dokážeme v hale ... teď bychom vám rádi předvedli, jak vypadá open-air v naší produkci!
Jako exkluzivní hosty pozveme 2 zahraniční kapely, jejichž jména bychom rádi prozradili v dostatečném čase - nejpozději půl roku před akcí. Zatím si je necháváme jako překvapení a třešničku na dortu.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,421964645386