PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Den s klokanem 2018 - Praha 4

Kdy:
Neděle 26.08.2018 od 10:00 hod
Kde:
Žluté lázně, Podolské nábřeží 3, Praha 4 - Podolí
Pořadatel:
Sdílet:

Lucka Vondráčková, Láďa Křížek, Suvereno a další pomohou ohroženým dětem. Den s klokanem ve Žlutých lázních podpoří projekt FOD Klokánek.
První ročník charitativního, kulturně-sportovního dne pro celou rodinu Den s klokanem proběhne 26. srpna 2018 v pražských Žlutých lázních. Výtěžek ze dne plného sportu, hudby a zábavy poputuje na podporu projektu Fondu ohrožených dětí Klokánek a jeho činnost.
Na akci mezi 10. a 22. hodinou vystoupí celá řada skvělých umělců, jako jsou herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, slovenský rapper Suvereno, zpěvák Láďa Křížek, kapela Naděje nebo úspěšný soutěžící Superstar Martin Šafařík s letošní finalistkou Eliškou Ruskovou.
Na účastníky Dne s klokanem 2018 čekají také skvělá vystoupení kouzelníka Jana Komberce, Strongmana Jiřího Tkadlčíka nebo parkourového týmu Oldschool Revelation a mnoha dalších, včetně speciálních hostů.

Chybět nebude bohatý doprovodný program, mimo jiné sebeobrana, plážový volejbal, pétanque, stolní tenis, tanec s taneční skupinou, skákací hrad, zorbing, malování na obličej, prohlídka lodě či různé naučné a výtvarné soutěže...

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,097101211548